Hullut juhlallisuudet. Komeetta tuhosi Olomoucin jääkiekkoilijat

“Ottelu päätti suunnan etenemisen avaruudessa. Komeetta oli aina oikeassa paikassa, koska emme ole dorážka epäonnistui “pettynyt valmentaja Zdenek Venera.

syy tappion hanat trefněji nimeä vai ei. Kaikki neljä Comets-maalia ampui alueelta ennen maalivahti Konradia. Ensimmäisessä, hän itse vaakalaudalla, kun portti huonosti lämmitettiin kiinni vastustajan David Ostřížek muistaa ajat, jolloin Olomoucin Stadium antoi parhaan Mory yhden maalin toisensa jälkeen.

Jo ensimmäisellä kaudella, kun Marek Las selvitä, mutta muuten se oli paljon Mory steriiliä jääkiekko, jossa hän laatinut paremmat. “Se oli tavallista alkua, nukkumme hieman ensimmäisessä kolmasosassa.Muussa osassa me luistelimme, emme vain jätä loppua “, sanoi hyökkääjä Jan Knotek.

Kyyhkyset törmäsivät lähinnä juhlallisiin juhliin koko stadionin edessä, mutta Knock kieltäytyi sitomasta ottelun poikkeuksellista luonnetta. “Se ei ole ensimmäistä kertaa loppuunmyyty, meillä on ollut myrskyinen ilmapiiri. Tämä ei ollut syy. Halusimme voittaa ennen erinomaista taustaa, mutta emme olleet riittävän vahvoja maalin edessä. Emme löytäneet taivutettuja huulet portilta. ”

Kometa-ottelu päätettiin paradoksaalisesti, kun kukat nousivat. Toisella jaksolla he olivat päällä ja pelasivat pääosin maalivahtien edessä. Mutta ottelun keskellä Hruška tuli lähelle voittoa ja 38. minuutilla Dočekal jätti laukauksen.Vieraille oli keskimäärin voimaa ottaa kaikki kohdat Hanoista.

“Teimme cometille helppoa, emme korostaneet tavoitetta. He opettivat meille melko paljon, ehkä he eivät todellakaan osuneet porttiin, mutta he potkivat sen takaisin ja ottivat sen siellä “, Knotek kohautti.

Pilsenissä 5: 3 -voiton jälkeen kisat ovat nopeasti raittiita. Kotona he menettivät kolmannen ottelun peräkkäin. “Mitä tulee käyttöönottoon tai ponnisteluihin, voimme olla tyytyväisiä siihen. Meiltä puuttuu taito ja painotus omaan päämääräänmme “, Venera lisäsi.

Tarvittavien taitojen löytämiseksi Mora on sunnuntaina kello 17.30 alkaen aloitettava pikaisesti Chomutovilla.