Ensi silmäyksellä uskomaton laatu yhdistettynä edelliseen kohtaan

Pelaajat tuntevat ja liittyvät siihen. Kyllä, jalkapallossa oli Primo ennen Neymaria, tulee olemaan jälkeen, mutta tilanteita, joissa valmentaja siirtyy taustalle, ovat huomattavasti harvinaisempia ja eivät pääty hyvin. Emery avoimesti mutkittelee brasilialaisen alle ja toteaa, että hänen usein vierailevat yökerhot ovat normaalia nuorelle miehelle. Edistyksen vuoksi Unai pienensi videon katsausten kestoa ennen otteluita, koska se ärsytti pelaajaa. Kaikki tämä on päällekkäistä huonojen pelaajien suhteiden kanssa espanjalaisen avustajan Juan Carcedon kanssa ja Brasilian ja Argentiinan pelaajien ryhmien väliseen jännitteeseen.

Emery on liian ylimielinen varaosien kanssa

Ensi silmäyksellä uskomaton laatu yhdistettynä edelliseen kohtaan. Mutta jos ajattelet sitä, kaikki on loogista: menettää suhteet tähtiin, jossa Emery pelkää loukata Neymaria, Cavani, Dani Alves, välttää kritiikkiä multimillionin Mbappasta Verratin kanssa, jota metsästää huippuklubit, mutta hän vie sielun pois niistä, joita hän ei näe alussa koostumus. Todisteet? Helposti.

“El Trenerishka” pitäisi mennä. Emery – PSGPhoto-ongelma: PSG, Eurosport, Goal

”Et ole Messi. Jos olisit ollut hänet, en olisi kertonut sinulle mitään. Et pysty voittamaan pelkkiä otteluita, ”on lause, joka on osoitettu Hatem Ben Arfalle. ”Puhuin monta kertaa Emeryn kanssa siitä, ettei hän pelannut, mutta joka kerta, kun keskustelin tästä tilanteesta hänen kanssaan, minulla oli tunne, että minua petettiin. Tunnenko, että he eivät kertoneet minulle totuutta? Kyllä, ehdottomasti ”, on Grzegorz Krychowiak, joka oli aiemmin työskennellyt Emeryn kanssa Sevillassa. ”Lucas Mouran kaltaiset pelaajat voivat mennä muihin seuroihin, jos he eivät saa harjoitusta”, valmentaja sanoi. ”Hänen lähtökokoonpanonsa ei ole muuttunut”, nämä ovat Hesen sanoja. Liian paljon yhdelle klubille, ja tämä on loppujen lopuksi jäävuoren kärki, jotain, joka tulee lehdistölle.