Tällä kaudella PSG-peli yksinkertaistetussa muodossa näyttää tältä

Emery ei voi kääntää kokoonpanoa

Looginen jatko edelliseen kohtaan. Unai luottaa samaan, liian helposti eroon pelaajien kanssa, jotka voisivat varmasti tuoda klubin enemmän kuin he antoivat tai antoivat. Edellä mainittujen kaverien lisäksi, jotka olivat viileitä ennen Pariisiin siirtymistä, Gonzalu Gedesh rikkoo La Ligan Valenciassa tällä kaudella, Blaise Matuidi on hyödyllinen Juventuksessa, Di Maria, Draxler eivät saa tällä kaudella (he kirjoittavat, Emery sanoi Saksalainen, joka ei näe sitä pohjalla, voisi saada enemmän mahdollisuuksia Trappille.

Noin sama kuva nähtiin espanjalaisessa “Valenciassa” ja “Sevillassa”, mutta useiden muiden taitoja ylittävien henkilöiden määrä oli perusteltua. Välittömästi valmentajan käytössä ei ole 3-4, ei edes 11, mutta 17-18 pelaajaa, jotka ovat hyvässä kunnossa, tulisi tuntea tarpeellisina.

Emerylla ei ole suunnitelmaa B suurille otteluille.

Tällä kaudella PSG-peli yksinkertaistetussa muodossa näyttää tältä: anna pallolle eteenpäin, ja siellä Mbabpe-Kavani-Neymar tulee esiin. Tämä riittää Ranskan mestaruuskilpailuun, tämä riitti voittoon Anvelotin Baijerista, joka oli rehellisesti sulava, mutta tämä keskittyminen epäonnistui Heinkesin Baijerin kanssa, ja Pariisin klubi oli romahtamisen partaalla Mestarien liigassa Realissa. Jos muistamme, että vuosi sitten Barcelonasta lähteminen tapahtui samanlaisissa olosuhteissa, se muuttuu varsin surulliseksi. PSG Emery tien päällä vahvoja kilpailijoita vastaan ​​pelaa numero kaksi. Jälleen tämä psykologia on normaalia Almerialle tai jopa Sevillalle, mutta klubille, joka antaa itselleen mahdollisuuden maksaa yli 400 miljoonaa dollaria pari hyökkäävää pelaajaa kohtaan, tämä on epäonnistunut. Tällainen tiimi on velvollinen pelaamaan aina ja kaikkialla olevasta vahvuudesta.

Hyvin, tai Emery itse, jos hän aikoo jo pelata vastahyökkäyksissä, hänen pitäisi ymmärtää, että tätä varten ei ole Kimpemba, joka pitäisi osallistua kokoonpanoon, mutta Tiago Silva kykynsä päästä ulos paineesta, ei Lo Celso, mutta joku enemmän puolustava ( että 35-vuotiaana Motta ei ole loukkaantunut ja huutaa ottelut on tyhmä, ja jälleen kysymys – miksi oli tarpeen antaa Matuidille Torinolle).