ComeOn

Talletus ja rahan nosto

Sinun on panostettava omalla rahalla, mutta ennen ComeOn sitä sinun on talletettava se jollain tavalla pelin saldoon. Tätä varten kehittäjät ovat luoneet erityisen osion nimeltä “tilin täydennys”. Lisärahoituksen vähimmäismäärä on 50 ruplaa, kun taas enimmäismäärää ei ole rajoitettu.
Menetelmät rahan tallettamiseksi ja nostamiseksi

Kaikkiaan pelaajia pyydetään käyttämään yhtä käytettävissä olevista 64 tavasta tallettaa ja nostaa varoja. Suosituimmat ComeOn toiminnot ovat:

Pienin ja suurin panosmäärä

Panoksen vähimmäisarvo on 10 ruplaa. Tässä asiassa ei ole erityisiä maksimiarvoja, koska kaikki riippuu tapahtumasta ja valitusta kertoimesta. Kehittäjät asettavat suurimman voittosumman arvon yhdellä vedolla, se on 5 miljoonaa ruplaa.

Kertoimet

Kertoimien arvo on melko miellyttävä. Ne ovat korkeammat kuin keskimääräinen markkinakorko. Pitkällä käyttöjaksolla arvoissa ei ollut voimakasta heikkenemistä ComeOn, edes alaliikkeiden otteluissa tai alueellisissa kilpailuissa ja kupeissa.

Luotettavuus

Vedonlyöntiyrityksen rehellisyyttä ja turvallisuutta valvoo Curacao, jonka viranomaiset ovat myöntäneet tarvittavat luvat ja lisenssit. Venäjän kannalta tämä ei riitä, minkä vuoksi 1hbet on kielletty maassamme Internetissä. Mutta vedonlyöntipisteet myös edelleen ilahduttavat asiakkaita saatavuudellaan monilla Venäjän alueilla.

Tarjoukset ja bonukset

Uusien asiakkaiden houkutteleminen on päävastuu tarjouksista ja bonusohjelmista, mutta 1xbetin luojat päättivät kannustaa kanta-asiakkaita.

Bonukset ja tarjoukset ComeOn

Bonuspelit – täällä asiakas voi kokeilla kättään erityisissä bonuspeleissä, jotka ovat luoneet sivuston kehittäjät. Kaikkiaan on 6 erilaista bonuspeliä