Jääkiekon mestari hukkuu: me rauhoittavat, mutta emme ajattele mitään maailmanluokkaa

“Taistelemme, olemme kauheasti rauhoitettuja, mutta se on hyödytöntä. Me virheellisesti tarjoamme vastustajamme maalit ja he rangaistavat kaiken “, iski Rostislav Martynek. “Meidän täytyy vaihtaa jotain, mutta nyt on liian myöhäistä.” Litvinov on toinen lopusta, mutta viimeinen Zlín on jo pisteytetty pisteeseen ja hänellä on kaksi ottelua hyvää vastaan! “Muuttaamme bändiä, yrittäen elvyttää sitä, mutta ei ole paljon, mihin päästäisiin”, se häiritsee avustajaa Andrew Weissmannia. Tuleeko Trendti Team Wake Up? “Tämä on johtajan kysymys, mutta haluamme saada vahvistuksia.” Perjantaina Verva hävisi mestaruuden Martynkovin virran jälkeen. Mutta sitten Kubalik meni pois ja asettui, mutta ensimmäisellä tauolla hän kiertäi kolmen Indrakin pelaajan kesken ja kääntyi.Kun Bližňák läpäisi taaksepäin Intian kapinan, Bližňák sinetöi sen.

“Se toistetaan. Tarvitsemme hyvän aloituksen, tänään olemme saavuttaneet ensimmäisen maalin, mutta menettämisen sijaan menetämme taas, ja jatkamme 1: 2 “, Martynka sanoi. “Tilanne, jossa me olemme, meidän pitäisi puhkaista takaa. Eikä päinvastoin. Me voitamme ja he jättävät meidät…”

Keskellä 18 ottelua Litvínov menetti ensimmäisen kolmanneksen! “Olemme menettämässä häntä joka kerta, sitten puhkaisemme pukuhuoneeseen, mutta se on neitsyt”, Martynek tuntee. Hänen koko Pilsen ampui 39:17, mutta hänen vastustajansa yksinkertaisuus ja suoruus puuttuivat. “Yritämme selvittää jotain maailmanluokan asiaa, mutta emme ole.Me hiomme, haluamme sen, mutta se ei ole ahne, ei kaltevia mahdollisuuksia “, hän valittaa kokeneesta eteenpäin. “Emme koskaan ota tätä jääkiekkoa. Meidän on pelattava 0: 0, varsinkin kotona kolme takana. ”

Litvínov oli Mestarien liigassa, mutta Martynek ei. “Puhumisesta matkustamisesta, kuka ei ole täällä, se vain puhuu. En pidä jos. Meidän on pelattava, mitä se on. ”

Flaamilaisten intiaanien jälkeen Vervu ja Pilsen olivat ylivoimaisia. “Mutta meillä oli hyvä neljä kolmasosaa ruotsalaisia ​​vastaan, me muutimme. Uskoimme, että se oli Pilsner Urquellin kanssa “, Martynek sanoi. Se ei tullut: “Etsimme mitä se on.Koska joukkue, istuimme alas useita kertoja, mutta hän oli paha jääkiekko uudestaan. “Viikonloppu on Verva pois, Sparta předehrávala tiistaina menossa Mlada Boleslav.