”Kanadalainen” harjoitus peitti Znojmon jääkiekkoilijoita. Yhtäkkiä he voittavat EBEL: ssä

Porkkana-piiska-menetelmä toi muutaman lisäpisteen lokakuun puolivälissä, mutta vaimennus kilpailun alusta alkaen palasi. ”Graz ja minä näytimme kuolemilta, mutta uskoin, että oli ajan kysymys, ennen kuin se murtui. Tiesin poikamme harjoittelusta. Kokoonpanossa tapahtui joitain muutoksia, joukkue ravisteli ja todellinen tauko saapui maalivahdin Teemu Lassilan saapuessa. Ohjauksen luottamus kasvoi ja jatkuu. Lassila pitää meidät kriittisissä hetkissä, pelaaja uskaltaa sitten tehdä ylimääräisen kahvan, jalat rentoutua ja stressi lievittää kodin peleistä. Olemme vetäneet takaisin onnekkaan asian, joka ohjaa meidät oman syyllisyytemme läpi ”, hän toteaa mieluummin Fryčer. trenera “class =” tit “> Tuplaiskku Wienissä.Korkea voitto ja valmentajan rangaistus

Nykyisessä voittaja-Znojmo-sarjassa Wien voitti jään 9: 3 jäällä, mikä järkytti EBEL: ää. Toinen aiheutti Fryčerin aikakatkaisun 9: 3. Kotitaloudet roiskasivat pitäen sitä epäkunnioituksena.

”25 vuoden valmennuksen jälkeen minun ei tarvitse kunnioittaa ketään. Mutta keskusteltiin yhden pelaajansa kanssa, sitten heidän valmentajansa kanssa, ja lopulta tulin siitä ulos sakolla, kuten se, joka näyttää tyhmä esimerkki nuorille ”, huusi 59-vuotias entinen lemmikkieläin.

Hänen reaktionsa paikalla kouluttaja? “Voin henkilökohtaisesti tuoda heille rahaa käteisellä”, hän heiluttaa. ¨

Hän uskoo, että Znojmon pahin kausi on ohitettu.Voitettuaan ensimmäistä kertaa kauden seitsemännessä ottelussa, pudottuaan pöydän alaosaan ja joutuessaan vaihtamaan kaadria, hän on matkalla ylös. EBEL-taulukossa hän on kahdeksannella sijalla, Lassila allekirjoitti sopimuksen kauden loppuun kuukauden kokeen jälkeen, ja viikonlopun lisäksi kanadalainen keskusta Ryan Kujawinski saapui NHL: ään vuonna 2013 kolmannella kierroksella 73. sijana. Hän edusti Kanadaa Hlinka 18 alle 18-vuotismuistomerkillä Breclavissa, mutta ei koskaan esiintynyt NHL: ssä.

Sunnuntaina pidetyssä debyytissään hän antoi kaksi maalia ja auttoi voittamaan Lincoln 3: 1. 1.

”Tarvitsimme korkeamman keskuksen, pala kaverista, joka tuntee järjestelmän, jota pelaamme. Tämä sopii meille täydellisesti. Hänen oletuksiaan ja tapojaan ei voida oppia.Tiukasti enemmän katsojia kuin Linz (2,756) tuli derbioon Wienin kanssa ja ensimmäiseen kotikapeliin Zagrebia vastaan.