Koko kesän hänellä tuntui olevan melko hyvät

Ei vaikuttanut siihen, että hän vietti vuoden kotona komeetalla aikuisten keskuudessa. “Voit nähdä, että Martinin on seisottava entistä enemmän ja kiristettävä peliäan menestyäkseen”, sanoo entinen Tšekin edustaja Martin Hosták, jolla on Zlín-päällikkönä hyvä kuvaus pelaajista. Hän lisää: ”Toisaalta se on otettava niin, että Carolina ei halua häntä kolmanteen tai neljänteen viiteen. Hän näkee siinä johtajan, mutta hänen täytyy silti kasvaa. ”

Nousee kysymys siitä, hidastaako maatilalla pelaaminen Nečasin kehitystä. Toki, toisaalta, hän saa paljon tilaa ja pääsee voimapeleihin. Mutta hän voi käydä läpi AHL: n pelaajien keskuudessa valtavan raivon. Eikö olisi parempi liittyä NHL: ään, vaikkakin kolmanteen tai neljänteen muodostumiseen?

Vaikea ongelma, jonka valmentajan on purettava.Carolinassa he päättivät maatilasta, mikä voi olla pettymys itse Nečasille.

Varhainen 19-vuotias Filip Zadina voi tuntua samanlaiselta. Kesäkuun luonnoksen aikana he olivat innoissaan Detroitissa siitä, että he olivat voittaneet Pardubicen ampujaa. He odottivat, että joku muu menee naimisiin hänen kanssaan ennen heidän tuloaan.

Koko kesän hänellä tuntui olevan melko hyvät mahdollisuudet tehdä siitä peruskokoonpano – kuuluisan Red Wingsin miehistö oli myös vaihdossa. Ja Zadinin toiveet lisääntyivät, kun tunnettu ruotsalainen puolustaja Henrik Zetterberg ilmoitti uransa loppuneen. Valmentajajakson lopussa valmentaja Jeff Blashill kuitenkin ilmoitti, että Zadina ei ollut vielä valmis NHL: ään.Ja nyt, vaikka hän teki kuusi maalia kuudestatoista pelistä maatilalla, valmentaja lisäsi: “Hänen on opittava.” Detroit häiritsee toista tilastotietoa, negatiivinen luku 8 +/- ruudussa osallistumisesta jäähän maaliin ja kerättyihin tavoitteisiin.

“Filipillä on kykyä ja hän voi olla NHL: ssä kuukaudessa. Toisaalta se voi viedä kaksi vuotta. Tällä tasolla pelaaminen on aivan erilainen kuin juniorit. Siksi hänen täytyy käydä läpi tilan, ymmärtää ja oppia kaikki “, Blashill sanoi.

Vieras sanoo:” Se on mitä he odottavat Zadinalta. Hän on tyypillinen ampuja ja sellaisenaan on tarpeen ottaa hänet. Mutta jos he odottavat häntä puolustavaa työtä, heidän on työskenneltävä paljon sen hyväksi, ja se voi viedä nämä kaksi vuotta.