Voráček antoi kauden ensimmäisen maalin ja päätti voittaa Philadelphia

“Se ei ole helppoa, kun niin kauan ei pisteet. Yrität olla mahdollisimman positiivinen. Ja vaikka se on kovaa, et voi katsoa menneisyyttä. On välttämätöntä elää läsnäololla, katsoa eteenpäin. Sitä yritin keskittyä. Täysin Toivottavasti nyt kaikki pääsee vauhtiin “, sanoo Voráček, joka julistettiin ensimmäinen tähti pelin.

Jo vastaan ​​Hurricanes tällä kertaa ei näyttänyt kääntyä. Philadelphia häviämässä kesken pelin 0 : 2, kun kaksi kolmasosaa ammuttiin vain seitsemän kertaa. Jälkeen Voráčková apua mutta laski Luke Schenn ja Wayne Simmonds lähetetään ottelun maalin 57. minuutilla ylitöitä.Kaksintaistelu päätti upea yhdistelmä kun Kladno opetuslapsi virtaviivaistettu ammunta osaksi auki portti kulkea Michael Del Zotta.

“Hän juoksi välillämme katsekontakti ja tiesin mitä oli ylöspäin. Tapasin keppiä kiinni ja kiitän Jumalaa siitä. Olen melkein unohtanut miltä tuntuu tehdä maali “, hän lisäsi Voráček että kussakin viimeisten kolmen kauden, pisteytys vähintään kaksikymmentä tavoitteita.

ydinkohdat Boston keskikolmanneksessa, jossa kotona kolme tavoitetta murtautui valtiottomaan valtioon.Toinen pisteytys Krejci , joka tuli vasemmalla puolella neutraalin vyöhykkeen kiekko asemaan, petti vastaan ​​Detroit Jakub Kindl silmukan keskellä ja tarkasti välilyöntinäppäintä edellä Mrázková mitt.

Tšekin maalivahti oli ensimmäinen, joka pisti ensimmäisen maalin, kun hän menetti kiekon näkyvältä Patrice Bergeronilta. Pyörän varren päässä Mrázkova palautuu ilmaan, ja se přeloboval prässi lähetetty kiekon tyhjään häkkiin Bergeron. “En tiennyt missä kiekko oli. Se ei saisi kulkea. Ottelu olisi voinut olla täysin erilainen “Mrazek pahoitteli joka peitti 28 laukausta.

” Kukaan meistä ovat innoissaan siitä, mitä tänään tapahtui. Puhumme siitä ja löydämme keinon saada se.Uskon, että lopussa meidän päivän opetus tekee parempi joukkue, “julisti Jets kapteeni Andrew Ladd.

ero seurojen teki maalin i Roman Polák , joka auttoi Toronto voittaa 4 : 2 yli Vancouverin. Tšekin puolustaja pysähtyi keskikentällä ja hyökkäsi Shawn Matthialle. Vieraille on pisteet ajanut kaksi sekuntia ennen kolmannen sireeni Radim Vrbata, mutta valituksen jälkeen valmentaja Mike Babcock oli tavoite kumosi paitsiossa.

Michal Rozsíval alkoi lauantaina ensimmäisen ottelun playoff jossa hän mursi nilkkansa. Paluu voitti tšekkiläisen puolustajan, kun Chicagossa se onnistui Pietarissa. Louis 4: 2.