Aston Villa on kauden joukkue. Jo nyt

Huolimatta pahimmasta vuodenajasta Sarri tunsi valtavan paineen Englannissa, missä monet hänen taktisista taitoistaan ​​ja valmennuksestaan ​​eivät onnistuneet hyväksymään. Klubin johto ei myöskään yrittänyt pitää italialaista, joka “työnsi sukset” takaisin kotimaahansa. Tosiasia on, että lehdistö sai tammikuussa tietoja siitä, että Sarrilla oli konflikti Chelsean johtajan Marina Granovskayan kanssa. Valmentaja ei ollut tyytyväinen seuran työhön siirtomarkkinoilla, mutta ”sininen” johto uskoi, että kokenut italialainen sai kaikki tarvittavat resurssit kauden onnistuneeksi päättämiseksi. Abramovitš tässä tilanteessa oli Granovskin, ei Sarrin, puolella, minkä vuoksi seuraavasta valmennuksesta Chelseassa ei tullut sensaatiota.

Seurauksena Juventus käytti tilannetta hyväkseen, jonka pomot vakuuttivat Sarrin tulemaan Torinon joukkueen päävalmentajaksi. Chelsea puolestaan ​​kääntyi klubin legendan Frank Lampardin palveluihin. Kuinka kauan hänen tarinansa kestää “sinisen” mentorina, näyttää vain aika …

Miksi puolueettomat katsojat hurraavat juuri leijonat.

Viimeksi Aston Vilan fanit kokivat tällaisen optimismin Martin O’Neillin aikana. Sitten vaatimaton klubi Birminghamista halusi olla Mestarien liigassa, ja hänellä oli kaikki mahdollisuudet. Nyt, vuonna 2019, optimismi on vihdoin palannut kaupunkiin. Ruttoesikausi, joka päättyy kauniilla 3-1 voitolla Leipzigissä, voimakas siirtoikkuna … vihdoin keskinkertaisuus näyttää kaukana.

Puolustuksessa toimii luotettavien puolustajien duetta, joka koostuu Tyrone Mingsistä ja Bjorn Engelsistä. Portilla – alokas Tom Heaton. Yllä on rekrytoituja Douglas Louis ja Wesley, joiden allekirjoittaminen oli valtava menestys tälle vaatimattomalle klubille. No, keskustassa ovat potentiaaliset tähdet Jack Grillishin ja John McGinnin henkilössä. Jo voidaan väittää, että tällaisen joukkueen katsominen ei ole tylsää.