Bournemouthin faneille viime vuodet vaikuttavat satultä

Tappionsa jälkeen Manchester United, Ritchie tapasi Gary Linekerin:
″ … Jalkani sattui. Menin kotiin, panin jään päälle, katselin peliä ja katselin päivän ottelua. Pari vuotta sitten odotin yhden aamuisin katsomaan jalkapalloliigan näyttelyä …. ”
Tuossa ohjelmassa he keskustelivat vain standardista, jonka avulla Josh King sai tarttua voittoon. Ritchie seisoi kulmassa ja lähetti pallon matalaksi – tällainen tekniikka hänen mukaansa joukkue työskenteli treenaamalla tunteja.
″ … Täällä valmennushenkilökunnan ansio oli, että he tekivät tällaisen tekniikan. Harjoittelemme sitä pitkään, ja sellaisen pelin voittaminen on uskomaton saavutus …. ″
”Bournemouthin” ensimmäinen tavoite osoittautui myös banaaniksi. Meille näyttää siltä, ​​että kulmista peräisin olevista tavoitteista voi tulla joukkueen normi ja allekirjoitustekniikka.

″ … On toinenkin vaihtoehto! Kesäkuu [Junior Stanislas] on pelannut ilmiömäisesti viime aikoina. Hänen kulma Chelseaa vastaan ​​aiheutti kaaosta sinisessä rangaistuslaatikossa ja johti maaliin. Hän teki äskettäin sen uudelleen. Kun olimme lapsia, niin tapahtui usein, koska maalivahti ei ollut pitkä, mutta Premier League -sarjassa, jossa parhaimmat pelaavat, nämä hetket ovat erittäin harvinaisia ​​…. ″

Seitsemäs taivas
Bournemouthin faneille viime vuodet vaikuttavat satultä, jotain uskomatonta, mutta Ritchie ei usko. Hänen mukaansa ryhmän luoneet näkevät kaiken erilaisessa valossa:
″ … Pelaaja tuskin kutsuu tätä tilannetta surrealistiseksi. Perustimme tämän joukkueen, ja meidän piti uskoa, että voimme saavuttaa uuden tason. ”
Mielenkiintoisin asia oli pelata Chelsean kanssa – taistella kalliimpia jalkapalloilijoita vastaan, taistella jokaisesta metristä. Oli tunne tyytyväisyyttä, iloa siitä, että kova työ kannatti. Ymmärrät, että työstä ja uskosta voi tulla alusta minkä tahansa unelman toteuttamiseen.

Bournemouthin mestaruuskilpailu todettiin pelaamisesta, mutta he saavuttivat menestyksen työetiikan ansiosta.
″ … Meillä ei ole ketään, joka ei antaisi itselleen sataprosenttia. Meillä on 11 peruspelaajaa, jotka työskentelevät loppuun asti. Pomo näkee tämän. Hän toistaa jatkuvasti: ”Työskentelevä loppuun saakka, ja jos on tarpeen korvata sinut, korvaan sen. Näen kaiken.