Carrera ei tiennyt, että viime kauden hänen valmennustehtäviin

Pilipchuk

Carrera ei tiennyt, että viime kauden hänen valmennustehtäviin leimahti sisäinen konflikti, mutta Massimo tuntui hänen viereensä joitakin piilotettuja kaunaa.

Silmissä Chief valmentaja kaikki tehneet unionin kanssa – ja äkillinen hylkääminen analyytikko Roman Pilipchuk lopullisesta segmentin Valioliigan Italian ottivat podlyanku osoitettu koko joukkueen ja seuran johdon. Joku hiljaa esitti, että hän oli mukava, kunnes se kaatui yhden urheilulomakkeen paikalle.

Vain hölmö voisi jatkaa henkilön kanssa psihanul hyvästiksi puhetta, ei edes laskenut pelkkä “kiitos” Massimo.

“Daisy”

Carrera raikuva “ei” kysymykseen leikkauksia kyllästynyt ristiriidassa kapteeni Denis Glušakov.

Venäjän keskikenttäpelaaja ei ole pelannut, koska polvivamman, Dmitry Kombarov istui varauksessa taktisista syistä, sekä joitakin kuuluisia legionelloosin, eikä kukaan tule heittää kesällä “Spartacus” maalivahti Artem Rebrov. Ja uusi pitäjä ei tarvitse joukkue, joka menettänyt Selikhovin pitkään.

Meanness Pilipchuk siirtoja “Spartacus” ja muut opinnäytetyöt haastatella KarreryFoto: Spartacus

Massimo ei kiellä, että postchempionskom kauden joitakin pelaajia tylsää silmiin ja mumisi osoitti tyytymättömyyttä penkillä, vaikka siinä erityisiä nimiä. Tämä on oikein.

Carreran sanoista on selvää, että uusi mahdollisuus odottaa monia urheilijoita, jotka ovat menettäneet entisen sulakeensa.

Siirrot

Massimo ei voi vetää kaikkia “Spartacukseen”, jota hän osoittaa Lombard-sormen kanssa.

On selvää, että joukkue tarvitsee kasvaa ja muuttua, niin kesällä Carrera odottaa noin 5 aloittelijoiden (esimerkiksi hyvä puolustaja puolustuksen Venäjän tilalla keskikenttäpelaaja keskellä), mutta niitä on syytä vapauttaa sama määrä paikkoja, joten älä tee ilman hieman zachistiki. Jos Promes lähtee, hänen tehtävänsä on korvaava Quincy-taito.

Partiolaiset punainen ja valkoinen on huolellisesti kampaa läpi ulkomaan siirtomarkkinoilla, kuten “Spartak-2” on hyvä nuoriso, mutta sen taso ei selvästikään voi verrata luokan nuorten pelaajien samasta CSKA.