Chelsea ei luopunut tilaisuudesta ansaita rahaa omalle oppilaalleen

Monien vuokrasopimusten jälkeen kesällä 2015 Blues myi MacCranin Brentfordille miljoonalla eurolla, josta Josh oli lähtenyt kesältä. Keskikenttäpelaaja on nyt 26-vuotias ja hänellä on vapaa agentti …

2012 – Lucas PIAZON

Pelattu Chelsea: 3 ottelua
Nykyinen klubi: Chelsea

Brasilialainen keskikenttäpelaaja, jota kutsuttiin samanaikaisesti ”uudeksi Kakaksi” samanlaisesta pelaamisesta ja lähtöisin São Paulosta, ei kyennyt ymmärtämään edes kymmenesosaa hänelle annetusta edistyksestä. Lontoolaiset allekirjoittivat sen tammikuussa 2012 7,5 miljoonalla eurolla, ja se on sittemmin vuokrattu kuudelle eri joukkueelle Espanjasta, Saksasta, Englannista, Italiasta ja Alankomaista.

Tänä kesänä Piazon palasi jälleen vuokrasopimuksesta. Hänen sopimus Chelsean kanssa on voimassa ensi vuoden kesään ja todennäköisesti ”sinisen” leirin aika on loppumassa. Ja mitä hyötyä on jatkaa jalkapalloilijalle, joka on jo 25-vuotias, mutta jonka pelitaso on edelleen hyvin kaukana ensimmäisestä joukkueesta?

2013 – Nathan AKE

Pelattu Chelsea: 17 ottelua
Nykyinen klubi: Bournemouth

Tämän jalkapalloilijan universalismin piti auttaa häntä pääsemään jalansijaan “sinisen” ensimmäisessä joukkueessa. Vaikuttaa siltä, ​​että menee tähän, mutta vuokraus Bournemouthissa kesällä 2016 muutti kaiken 180 astetta. Kirsikkaleirillä Ake osoitti itsensä erittäin hyvin, minkä vuoksi klubin pomot tulivat Chelseaan tarjoamalla 20 miljoonan punnan tarjouksen.

Chelsea ei luopunut tilaisuudesta ansaita rahaa omalle oppilaalleen, joka oli kaukana siitä, että hän ei menisi saman Mansiennen jalanjäljissä. Seurauksena on sinisen rivin uran sijasta, Nathan näyttää olevansa hyvä otteluissa “Bournemouth”.

2014 – Lewis Baker

Pelattu Chelsea: 1 ottelu
Nykyinen klubi: Fortuna Dusseldorf (vuokra)

Leipuria vuonna 2014 pidettiin parannettuna versiona Makikranista. Hänen ennustettiin olevan hullu tulevaisuus Chelseassa, mutta sen sijaan Lontoon klubi lähetti Lewisin kahdeksi vuodeksi hankkimaan kokemusta Vitessestä. Hollannin jälkeen Bakerilla ei ollut enää mahdollisuutta pelata ”sinisessä” leirissä – hänet annettiin peräkkäin Middlesbroughille, Leedsille ja Readingille.