Huolestuneet farssi, joka tapahtuu ympäri joukkue

“Huolestuneet farssi, joka tapahtuu ympäri joukkue – töykeä, epäilyttävä, korvaaminen käsitteitä ja joidenkin sokeasti tietyn henkilön. Entä jos “Spartacus” on enemmän, ja FC “Carrera”.

Nämä ovat hyvin tunnettu urheilun toimittaja. Dude on erikoistunut tällaisiin epäilyttäviä tekstejä koskeviin teksteihin. Ja jopa korkean profiilin haastatteluissa. Mutta teksti ei ole hänestä. Tietoja ajattelusta.

Ajatus on outoa, mielenkiintoista, pelottavaa. FC Carrera. Ajattelin, minkä jälkeen kukin meistä kysyy, ja mikä on “Spartacus”?

Merkki? Tavaramerkki? Yhtiö?

Massimo Carrera meni kerran lehdistötilaisuuteen juuri nyt. Ja ilmaissut yhden ilmauksen. Kaikki venäläisen jalkapallon ongelmat. Kaikki sen asukkaiden ongelmat. Kaikki mentaliteettiongelmat. Kaikki maan ongelmat.

Hän teki sen jälkeen menettää joukkue, jossa käsitellään Alenichev (3: 0), Yakin (1: 0), Gunko (3: 2), Karpin (4: 1), Emery (4: 0). Nämä ovat vain muistoja useista Spartakin koti- ja vierasotteluista viime vuosina Dynamon kanssa. Carrera teki 2-2 kotona ja 0-1 kotona.

Hän sanoi tämän kauden jälkeen, joka alkoi hirveän huonosti, ja haaveili lopussa uskomattoman hyvin. Kauden jälkeen täynnä ambivalenssi. Ja kambeka, jossa on 18 ottelua. Ja 5-1 Sevillan kanssa. Ja 0: 7 Anfieldissä. Hän inspiroi taistelua Cup mestaruuden, poistumisen pudotuspeleissä Mestarien liigan, pääsyä ryhmään seuraavana vuonna. Hän tappaa vastustajia, jotka eivät sallineet kaiken tämän tekemistä. “Dynamo”, “Anji”, “Mariborin”, “Tosno”, “Tosno”, “Tosno” ääretön “Tosnon”.

Hän sanoi yksinkertaisen asian. Mutta pelottavaa hänen toimintahäiriöstään.

“…” Olen syyllinen. Valitettavasti urheilun vihaa ei kuitenkaan voida kouluttaa. Tämä on mitä sinulla on veressäsi ja sydämessäsi. Sinulla on oltava tavoitteet korkeiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Jalkapallossa kukaan ei anna mitään. Jos haluat voittaa, työskennellä ja uhrata jotain. Tiesin edelleen tämän jalkapalloilijan. Tiesin kykyjäni. Ja koulutin 300 prosenttia. Valmistaudu aina ja milloin tahansa. Pelaaja, jolla ei ole kunnianhimoa, voi pelata hyvin kauden, ja seuraava kunnianhimo ei riitä. Ei ole urheilujuhlaa. Mies kunnianhimoinen on vihainen myös koulutuksessa. Mutta tätä ei voida ajaa päähän. Se on veressä. “