Kaikista viime kaudella nousevista joukkueista

Tänään puhumme joukkueista, jotka ottivat paikat kuudennesta kymmenesosaan Albionin viimeisessä jalkapallomestaruuskilpailussa.

Englannin Premier League, avajaiset. Osa Kolmas kuva
Uuden kauden ensimmäinen pelipäivä englantilaisessa Premier-liigassa on lähestymättä lähestymässä, ja tämän päivän viimeisessä viimeisessä osassa kerrotaan yhdestä englantilaisen “tornin” “vanhimmasta koulusta”, Michael Laudrupin “joutsenista”, “West Bromwich” Steve Clarkista, ” Liverpool ”, joka haluaa palata neljään ja heidän ikuisiin kilpailijoihinsa Goodison Parkista.

West Ham
Kausi 2012/13: 10. sija Premier-liigassa.

Englannin Premier League, avajaiset
Kaikista viime kaudella nousevista joukkueista West Ham oli eniten valmistautunut Premier League -peliin huolimatta siitä, että hän tuli tänne pudotuspeleissä. Periaatteessa ja ei yllättävää kyllä, “Hammers”: lla oli suuri määrä kokeneita esiintyjiä tällä tasolla, joka ei ollut heille uusi, ja heidän valmentajasa Sam Allardycella oli huomattava kokemus Premier Leagueistä ja tiesi parhaiten valmistelemaan tiimin selviytymiskehitystä varten. . Taistelu, joka periaatteessa ja ei ollut – lontoolaiset alusta alkaen, rekisteröitiin pöydän keskelle ja päättyi kauden loppuun. Allardyce on itse asiassa West Hamin menestyksen pääkatalyytti – brittiläisten asiantuntijoiden keskuudessa hän oli ja takaa, että kaikki on kunnossa tiimisi kanssa.

”Hammers” -sarjan uuden kauden suuri panos tehdään entisillä Liverpoolin pelaajilla Andy Carrollilla ja Stuart Downingilla. Andy ei kyennyt näyttämään parhaita ominaisuuksiaan Upton Parkissa, mutta hän ei enää anna hänelle palvella tiimissään. Downing, itse asiassa, epäonnistui mersisaydtsevin leirillä, sillä on suuri mahdollisuus todistaa ammatillisen soveltuvuutensa, samalla kun menettää nenänsä Liverpoolin johtajille. “West Ham” tarvitsee silti epätoivoisesti toista hyökkääjää – tässä suhteessa klubin kasvattajat työskentelevät aktiivisesti nyt.

“Haamarien” tavoitteet tulevalle mestaruudelle ovat erittäin yksinkertaisia ​​- pelata paremmin kuin viime kaudella, sillä he pystyivät saamaan jalansijaa sijoitusten keskellä. “West Hamin” fanit halusivat tietenkin paljon muuta, mutta tällä hetkellä Lontoon itäpuolella sijaitsevan klubin todellisuus on sellainen, että sinun täytyy rajoittaa itsesi hieman.