Kenen joukkue on Spartak?

Hän, mies maailmasta, jossa kaikki tekevät itsensä. Jos egocentrismi on ennen kaikkea. Jossa jokainen on elämänsä päällikkö.

Mikä on “Spartacus”, jos ei FC “Carrera”? Uskovat Massimo, muuten se ruhnetFoto: Championship R-Sport

Ei urheilujuhlaa.

Kenen joukkue on Spartak? Loppujen lopuksi 90-luvulla se oli loistava. Kukinta, ylellisyys. Mikä se oli? Kunnianhimo? 300 prosenttia? Oliko se Spartacus? Se ei ollut FC Romantsev?

Jalkapallossa kukaan ei anna mitään.

Vika nollaan kaikella tätä vinkumalla. Palauta meille suuri “Spartacus”. Mitä “Spartacus” kaikki pyysivät palata? Onko se sama kuin FC Romantsev?

Ja sitten oli FC “Starks” tyylillisesti alittaa FC “Romantcev”. Ja sitten FC Fedotov, joka muistutti. Ja sitten FC Cherchesov. Ja koko tämän ajan – FC “Titov”, hieman nostalgiaa FC “Romantcev”.

Valmistaudu aina ja milloin tahansa.

Sitten tuli se, johon he uskoivat. Ja klubista tuli FC Karpin. Monta vuotta. Tiedätkö, milloin he lopettivat uskovansa? Kun Yakin tuli. Ja sitten, kun Alenichev. Joku jäi FC “Karpin”, ja joku kipu katsot mitä tapahtuu, muistuttaa tavoitteet FC “Romantcev”, ja ne kaikki olivat vakuuttuneita siitä, että taso FC “Titov” ei ole ihmisiä seurassa.

Urheilun vihaa ei voi kouluttaa.

Seuraava henkilö, joka ripusti nimensä nurmikon sijaan, on Carrera. Hän ei voinut ripustaa sitä. Kun hän palasi “Spartacus” missä oli FC “Romantcev”.

Veressä.

Muista, mitä he sanovat, aina.

“Hän katsoo sinua.” Nikolai Starostin. Koko ajan tämä oli FC Starostin. Ja hänen perintönsä.

Joten mikä on “Spartacus”?

Se ei ole vain jalkapalloseura. Se on yhteiskunta, jolla on yhteisiä näkemyksiä ja asenteita. Vastaanottava, traaginen. Kasvaneen henkisyys, tuottaa pakkomielle määritteitä kuten uskon ja ikävyys legendaarisen bändin muodossa keitto tai Tarasovskiy tai lapsellista uskoa, että on olemassa jonkinlainen haastattelussa tahansa sivuston he voivat ravistella veneen. Tämä on ihmisten yhteiskunta, joka näkee maailman, kuten hänen “Spartacus” näkevät.