Kesällä 2018 MM-kisoissa Venäjällä nähdään Rafael Marquez

Kesällä 2018 MM-kisoissa Venäjällä nähdään Rafael Marquez. Legendaarinen 39-vuotias puolustaja menee Meksikon maajoukkueen kapteeniksi hänen viidenteen mayierikseen.

Vuonna 2010 31-vuotias Marquez sanoi, että hän antaisi joukkueen vähintään kaksi vuotta: “Jos en voi vastata tasoa, haluat mieluummin tehdä tilaa nuoremmille pelaajille.” Ja 11. kesäkuuta samana vuonna hän oli pörinä vuvuzel tasoittuvat kanssa pidetyssä kokouksessa Etelä-Afrikkalainen joukkue (1: 1), World Cup isännät.

Vuoden 2014 MM-kisoissa 35 vuotta, hänestä tuli paras pelaaja ottelun Kroatia – Meksiko (1: 3) ja teki maalin, tuhoten Corluka kulmassa, ja tricolour tämän voiton saavutti 1/8 finaalissa turnauksen Brasiliassa.

Amerikan Cupissa 2016 Marquez oli 37-vuotias – ja hän voitti voittavan maalin Uruguayn vahva puolustus (3: 1) vastaan.

Nimetty jalkapalloilija päättyy viihtyisässä Meksikossa – Major Leagueissa 2018 hänellä oli 960 minuuttia aikaa nurmikolla.

Hän peittää saappaitaan vuoden 2018 maailmancupin jälkeen. Luultavasti olette Rafun erittäin kova veteraani. Olen täysin samaa mieltä kanssasi.

Ignashevich palasi Venäjän maajoukkueeseen. Älä vain nauraa Kuva: R-Sports

***

Eilen Venäjän joukkue palasi 38-vuotias Sergei Ignashevich – laajennetussa maajoukkueessa lista, hän korvasi loukkaantuneen Ruslan Kambolova. Kuten Marquez, Ignashevich syntyi 1979. Päivä ennen lopullista kotiin mayialya puolustajaa CSKA osuu 39 vuoteen.

Maassamme, jostain syystä, ihmiset haluavat vitsailla jalkapalloilijoiden ikä – tämä epäselvä huumoria jalankulkijoista, hiekasta ja eläkerahastoista. Ja tein ole hauskaa, kun ryhmä Keski puolustajien pysyi käytettävissä Stanislaus Cherchesova: Vladimir Granat, Fedor Kudryashov Ilja Kutepov, Roman Neustädter Andrey Semenov.

Granat ja Kudryashov “Rubin” Berdiyevistä – kylpy omassa mehussa ja kymmenes paikka Valioliigan osallistumisessa eurooppalaiseen kilpailuun. Kutepov – nämä ovat kolme joukkoa Spartakille Mestarien liigassa (kaksi Mariboria ja yksi Liverpoolin kanssa) sekä lentävät pois LE: stä Athleticissa. Neustetted on turkkilaisen “Fenerbahce” -perusta elokuussa, ei edes Makedonian “Vardar” Euroopan liigan valinnassa.