Kilpailu on valtava.

”En oikein odottanut tätä. Ajattelin, että ensimmäinen vuosi oli tapana treffailla minulle. Mutta minulla on mahdollisuus, jonka otin, ”iloitsee Slovácko.

Joukkueen maalivahtivartiosta 18-vuotiaana hän on nuorin ja teoreettisesti pystyi saamaan hänet viiteen vuoteen. Valmentaja Jose Mourinho huomasi myös lahjakkaan nuoren miehen Uherske Hradistestä.

Maineikkaat portugalilaiset lainasivat keväällä hänelle harjoitteluun ennen jännittävää derbietä Cityssä. valmistaa Seppä säännöllisesti.

“Jos pääset yhtäkkiä A: lle ja näet kaikki kuuluisat pelaajat siellä, se on uskomatonta. Sanoisin sokin ”, hän kuvaili ensimmäistä kohtaamista planeetan parhaimpien jalkapalloilijoiden kanssa. ”Ensimmäisessä harjoituksessa olin hermostunut.Mutta Mourinho käski olla rauhallinen, se on Sportingbet vain jalkapalloa. ”Hän ei ole nyt hermostunut. Hän tottui siihen. Hän harjoittelee eliittijoukkueen kanssa kolme kertaa viikossa. Toisinaan he pelaavat kolmikkoa maailman vaikeimmissa liigaotteluissa. Kävin myös muutamia kertoja Premier League -välitelmissä ”, kertoi edelleen Kovář. “A-luokasta on vielä pitkä taistelu.” Tšekin, Srníčekin, Miklošekin, Stejskalin tai Černýn ansiosta Tšekin maalivahdin koululla on hyvä ääni Englannissa, ja Kovář haluaa päästä lähemmäksi maanmiehiään.

“Ihmiset tietävät nämä suuret nimet. Meille nuorille on vain hyvä, että voimme rakentaa heidän uransa.Ehkä emme ole poikkeus säännöstä ja Englantiin tulee enemmän, ”kertoo Liverpoolin nuorisoakatemiassa kiinni pitävä Vítězslav Jaroš. ”Joskus kirjoitamme, käymme kahvia. Katsomme toisiamme otteluita, joskus puremme. ”

Slovakkilainen maalivahti Alex Fojticek auttoi häntä sopeutumaan. Vaikka he ovat kilpailijoita, he saivat nopeasti ystäviä. ”Alussa hän auttoi minua kaikessa. Se oli iso hyppy Hradištěstä Manchesteriin. Elämme myös yhdessä. Olemme hyviä ystäviä. Yritämme liikuttaa toisiamme harjoittelussa ”, Kovář sanoi. Neljän ottelun jälkeen United johtaa ryhmää. ”Se on maailman paras nuorisokilpailu.Valmentajamme Nicky Butt, klubin legenda, suhtautuu häneen erittäin vakavasti ja haluaisi voittaa sen kanssamme ”, Kovář sanoi. ”Meillä on hieno. Seuraavan kerran kun voitamme Young Boys Bern -tapahtuman kotona, siirrymme suoraan play-offiin. ”Vaikka hän on kiireinen Unitedissä, hän palasi kahdesti Moraviaan syksyllä maajoukkueen kokousten ansiosta. “On vain sääli, että emme pelaa Hradistessa”, pahoittelee Kovářia, jolla on täydellinen kuvaus Slováckon tapahtumista saarilta. ”Hänellä on hyvin. Toivotan hänelle kaikkea hyvää “, hän sanoi entiselle kollegalleen Hradištěstä. More info