Kloppin tyyli on uuvuttava – paljon odotetaan jopa pelaajilta

Kloppin rohkeus kantoi hedelmää ottelussa Stock: n kanssa huhtikuussa, kun Coutinho ja Roberto Firmino vaihtoivat tauolla. Molemmat lopulta menestyivät.

“Tuolloin hälytys soi molemmille”, sanoi valmentaja voiton jälkeen.

Kuka tietää, ehkä tämä varovaisuus johtuu halusta säilyttää osastojensa tuoreus. Joukkue kärsii pelaajien pulasta ja sen resurssit ovat rajalliset.

“On huomattava, että olemme siirtyneet pois aiemmasta taistelutavasta peliin – meillä ei yksinkertaisesti ole voimaa ja resursseja tukea tätä tyyliä”, Machin sanoo.

”Vahinkoja myös estettiin – erityisen kauhistuttavia Manessä, Hendersonissa ja Ingsissä. Klopp ei tiedä kykenevätkö seurakuntansa pelaamaan koko ottelun vai edes puoli. On helppo huutaa “päästä Lallan pois!”, Mutta jos hän ei voi pelata tauon jälkeen, niin tekemistä ei ole jäljellä. Mitä Sturridgeen tulee, nyt jopa epätoivoisimmat pelaajat eivät laittaa hänen kuntoaan. ”

Toimi virheiden kanssa. Mikä on korjattava Jürgen Kloppu Kuva: ESPN, Liverpool

Kloppin tyyli on uuvuttava – paljon odotetaan jopa pelaajilta, joilla ei ole palloa. Vastapainotapa vaatii fyysistä ja henkistä kestävyyttä, ja jos yksi elementti ei nouse pystyyn, koko järjestelmä romahtaa.

Valmentaja Raymond Verheyen kritisoi usein Kloppia hänen lähestymistavastaan ​​koulutukseen, joka saksalaisten mielestä on liian ankara. Esikausi on erityisen ”pelottava”, koska se voi aiheuttaa lihasongelmia kauden lopussa.

”Hän kokeili harvoin muodostumisia Dortmundissa ja kiertyi harvoin, mikä vaativan pelityylin kanssa johti” heavy metal -jalkapallon ”luomiseen, kun brittiläinen media kutsui sitä. Haittavaikutuksia ovat vammat ”, Pollmann sanoo.

Klopp on syyllinen vai ei, mutta hänen joukkueensa vahvuus loppuu nopeasti. Hänen on otettava ainakin osa syyllisyydestä, vaikka kaikki hallinnot eivät aiheutakaan vammoja.