Kun näimme Lallanan Southamptonin ottelun korvaajina

”Toinen laitaaja tai vain nopea pelaaja, ja kaikki olisi erilaista. Mane tuli välttämättömäksi melkein heti. Hänen lähtöään jälkeen lopetimme pelaamisen kokonaan ja maalien lopettaminen loukkaantumisen jälkeen. Jos lopulta emme pääse Mestarien liigan piiriin, valmentajan on syytä syyttää sitä, että hän ei yrittänyt löytää pelaajaa, jolla olisi tällainen rooli. ”

Korvausongelma

Kun näimme Lallanan Southamptonin ottelun korvaajina, emme olleet erityisen yllättyneitä. Toisaalta se oli jo suoraan sangen outoa, kun hän jatkoi toimintansa ulkopuolelle tunnin kauhea jalkapallo. Liverpoolilla oli vaikeuksia vetää jalkojaan, mutta yksi joukkueen luovimmista pelaajista vain katsoi.

Lallana tuli lopulta ulos 69 minuutissa ja teki Liverpoolin ainoan tarkan läpäisevän pelin, joka päättyi maaliin, joka päättyi maaliin.

”Olisin julkaissut sen aikaisemmin”, Graham Sunness kertoi Sky Sportsille. Skotlantilainen ei ollut yksin tässä mielipiteessä. Sturridge olisi ollut hyödyllinen liian aikaisin.

Huolimatta siitä, että Klopp on selvästi huolissaan kunkin ottelun lopputuloksesta, itse pelien aikana hän vaikuttaa liian passiiviselta ja päättämättömältä, viivyttäen korvaamista viimeiseen. Viime kuussa hänen joukkueensa hävisi Crystal Palacelle tuloksella 2: 1, ja korvaukset menivät vasta loppupuolella. Jos et pakota häntä, hän muuttaa harvoin mitään, kunnes vähintään tunnin peliaika on kulunut.

Joten onko se henkilökohtainen tyyli vai “lyhyen myymälän” tulos? Historia kertoo meille, että loppujen lopuksi ensimmäinen.

“Monia valmentajia on syytetty myöhästyneistä vaihdoista, ja Dortmund Kloppin rakastettu ei ole päässyt tällaiseen kritiikkiin”, kirjoittaa The Yellow Wall -kirjailija Lars Pollmann.

”Jo aivan alussa, kun kokoonpanon syvyydessä oli todellisia ongelmia, fanit halusivat hänen olevan päättäväisempi vaihtojen kysymyksissä. En tuskin muista, milloin Borussia onnistui vaihtopelaajan avulla. En tiedä valmennustapaa tai todellista ongelmaa, jonka huomaamme vasta, kun tulos ei toimi. Ilmeisesti hän ei kiirehdi muuttamaan jotain, kunnes hänet pakotetaan siihen. ”

Kuka tietää, ehkä olosuhteet aiheuttavat Kloppin halun uskoa säätiöön viimeiseen asti?