Manciennes oli vankka ja lupaava keskuspuolustaja

Diarra lähti Englannista vuoden 2009 alussa, kun Real antoi hänelle 20 miljoonaa euroa. Lisäksi Lassanin uralla olivat Venäjä (Anji ja Lokomotiv), Ranska (Marseille), Yhdistyneet arabiemiirikunnat (Al-Jazeera) ja jälleen Ranska (PSG). Tämän vuoden helmikuun lopulla Diarra irtisanoi sopimuksen pariisilaisten kanssa ja ilmoitti vähän myöhemmin uransa loppumisesta.

2007 – John Obi MIKEL

Pelattu: Chelsea: 381 ottelua
Nykyinen klubi: Trabzonspor

Kenelle kunnia, kenelle unohde. Missä he ovat – Abramovichin Chelsean kyvyt

Vuonna 2006 Chelsea voitti Manchester Unitedin vaikean taistelun tätä nigerialaista vastaan ​​eikä hävinnyt. Obi Mikel onnistui useiden vuosien ajan olemaan yksi tärkeimmistä pelaajista kentän keskellä ja voitti “bluesilla” melkein kaiken, mitä voisi olla. Tammikuussa 2017 nigerialainen meni kiinalaisen Tianjin Tedan luo, mutta kaksi vuodenaikaa palasi myöhemmin Englantiin Middlesbrough-riviin.

Tänä kesänä 32-vuotias Obi Mikel allekirjoitti sopimuksen Trabzonsporin kanssa. Turkissa, jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, keskikenttäpelaaja pysyy kaksi vuodenaikaa ja voi pysyä vielä yhden – ainakin tällainen vaihtoehto sisältyy hänen sopimukseensa.

2008 ja 2010 – Chelsea U-18

Näiden kahden vuoden aikana ei ollut henkilökohtaista palkinnon saajaa. Hän sai nuorten joukkueen Chelsean alle 18-vuotiaiden pelaajien iässä.

2009 – Michael MANSJENN

Pelattu Chelsea: 6 ottelua
Nykyinen klubi: New England Revolution

Manciennes oli vankka ja lupaava keskuspuolustaja, jonka monipuolisuus antoi hänelle mahdollisuuden pelata myös puolustuksen tai keskikentän oikealla laidalla. Valitettavasti tämä ei riittänyt murtautumaan ensimmäiseen Chelsea-joukkueeseen. Vuokraamisesta Queens Park Rangers and Wolvesissa harrastettuaan kesällä 2011 Mansienne myytiin Hampurille vaatimattomalla 2,5 miljoonalla eurolla. Kolmen uuden vuodenajan jälkeen hän palasi Englantiin, missä Nottingham Forest osti sen 800 tuhannella eurolla.

“Metsästäjille” Mansienne vietti 135 taistelua, mutta viime kesänä 30-vuotiaana hän meni valloittamaan Amerikkaa allekirjoittamalla sopimuksen New England Land Revolution -klubin kanssa, jossa hän pelaa edelleenkin.