Massimo on aina valmiina rakentavan keskustelun ongelmista ryhmän sisällä

Massimo on aina valmiina rakentavan keskustelun ongelmista ryhmän sisällä – hän kuuntelee avustajia ja avustajat Mielipidetutkimus, mutta valinta on yleensä varaa.

Vain Carrera “Spartacus” määrittelee kohtalo italialaiset niiden valmennuksen ympäristöstä. Massimo ei karkottaa Roman Pilipchuk ja uusimatta jättämisestä sopimuksen Valmentaja Giorgio D’Urbano, joka raportoi äskettäin Sport24.ru, näyttää siltä, ​​ei ole helppoa Carrera, vaikka se ei ole ratkaisu tärkeimmistä valmentaja.

Usein vammat ja toimintahäiriöt lopussa pelejä viime kaudella – nämä tosiasiat ovat vaikea sivuuttaa.

Meanness Pilipchuk siirtoja “Spartacus” ja muut opinnäytetyöt haastatella KarreryFoto: Spartacus

motivaatio

Carrera – ei kannattaja sakkoja: sakkorangaistukset hän suosii haastatteluiden sukupuuttoon pelaajia, jotka ovat avun tarpeessa.

Massimo myöntää, että joukkue voitti kultamitalin kauden Toissa aikaisemmin ja ei ole kehittynyt tärkeä mentaliteetti voittajia.

Carrera viha voi ilmentyä latauksen löystyneelle jalkapalloa, vaikka hän puhuu avoimesti siitä tulinen puheet, elävä tunteet ja muut ilmaisua eivät aina toimi pelaajien muuttaminen tulokset hävinnyt otteluissa.

Täällä Massimo vie syyttää.

virheitä

Kuten kaikkien ihmisten, Carrera myös tekee virheitä.

Liity Venäjän pelaajille, toimittajat haluavat kuulla sen uudestaan ​​ja uudestaan, niin kiinni suunnilleen sama vastaus, joka Massimo – ei kultti velho, pyörän voiton jälkeen voiton, sillä vain kuolevainen, jotka eivät pääse kentälle, mutta vastuu köyhien tulokset ovat lähes aina hankkeet itse.

Carrera tajuaa moderni puolustaminen “Spartacus” on kaukana ihanteellisesta. Online-tilassa on mahdotonta muuttaa tilannetta ja opettaa jotain puolustaja, joka kotona ottelu “Ahmad” (1: 3) omalla rangaistusalueella rintojen tekee auttaa naurettava alennus vastustaja.