Näissä tappioissa Kloppin seurakunnat saivat seitsemän maalia

Kaksipuolinen punainen

Jos Liverpool pelaisi heikkojen joukkueiden kanssa yhtä menestyksekkäästi kuin johtajien kanssa, hän olisi jo suunnitellut voittoparaatin reitin.

Tässä ovat joukkueet, jotka voittivat Liverpoolin tällä kaudella Premier League -sarjassa: Burnley, Bournemouth (joka myös sai pisteen Anfieldiltä), Crystal Palace, Hull City, Leicester City ja Swansea Kaupunki. ”

Näissä tappioissa Kloppin seurakunnat saivat seitsemän maalia. Hänen nopea peli toimii täydellisesti niitä vastaan, jotka tulivat pisteiden saamiseksi, mutta eivät selviä niiden kanssa, jotka haluavat “pysäköidä linja-auto”.

“Niin kauan kuin Liverpool ei löydä tapaa läpikäydä syvälle ja kapealle puolustukselle ryhmittyneiden ryhmien puolustus, puolustaa keskikentän keskustaa, se on tehoton niitä vastaan, jotka joko eivät pysty tai eivät yksinkertaisesti halua pelata avoimesti”, Jolly sanoo.

”Esimerkiksi Sturridge-kaltainen saalistaja voi auttaa. Voit yrittää pelata leveämmin ja vaihtaa 4-3-3-muodostelman 3-4-3-muodostelmaan. Pelissä Southamptonia vastaan ​​tämä auttaisi vierekkäisiä pelaajia.

Ongelmana on, että Liverpool näyttää pysäyttämättömältä, kun Coutinho, Firmino, Lallana ja Manet pelaavat, mutta jos joku heistä jää eläkkeelle, ongelmat alkavat. Heidän on joko kirjauduttava lisää tämän tason pelaajia tai vain sellaisia, jotka voivat pelata samanlaisella tyylillä. ”

Liverpoolia on aina mielenkiintoista katsella. Yhdessä vaiheessa he pystyvät pyyhkäisemään vastustajan, toisessa – siirrä vain ottelu keskipitkälle. Mikä on erityisen surullista, tämä havaittiin myös Kloppin viimeisen kuukauden työskentelyssä Borussian kanssa.

”Viime klubikaudella tuli erityisen huomattavaksi, kuinka Klopp on taktisesti rajoitettu. “Hänen joukkueensa ei pystynyt hallitsemaan palloa, ilman jota he eivät pystyneet torjumaan Bundesliga-vastahyökkäyskerhoja”, kirjoittaa Pollmann.

Poissa paikalta

Tämä on erikoinen versio Groundhog Daystä Liverpoolista. Vasemmalla sivulla James Milner kilpailee pallon kanssa, hidastaa ja lähettää sitten ristin vastustajan rangaistusalueelle.

Esikauden aikana Klopp kokeili paljon keskikenttäpelaajan kanssa puolustajan asemassa. Seurauksena oli, että valinta laski Milnerille, ei Alberto Morenolle – puolustajalle, joka tuskin ymmärtää kuinka pelata puolustuksessa.