Pariisilaisilla on käytännöllisesti katsoen

Korvaa Cavani ja Meunier pelin Real Madridin kanssa, minkä jälkeen toinen 35-vuotias Dani Alves, taktisen varovaisuuden apogee, ei pelkästään pelkuri, sijaitsee hyökkäyksen oikealla puolella. Ja on äärimmäisen loogista, että se oli Meunier-Alvesin “Realin” reunalta ja ampui kaksi tavoitetta, joita myös Asencio korvasi.

PSG: llä on kesällä monia mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

“El Trenerishka” pitäisi mennä. Emery – PSGPhoto-ongelma: PSG, Eurosport, Goal

Emeryn psykologian ongelma on maailmanlaajuinen. Vaikka hän johti “Valenciaa” kolmeen kolmanteen paikkaan peräkkäin, lähin etäisyys johtajien duettoon oli 21 pistettä. Siinä puhutaan edelleen “Barcelonan” vahvuudesta “Realilla”. Sevillan myötä Emery ei myöskään noussut viidennen sijainnin yläpuolelle, joten hänen työstään klubissa olisi varmasti kysymyksiä, jos ei olisi ollut tarpeetonta turnausta Europa-liigassa. Mutta kuten osoittavat PSG: n esitykset “El Trenerishkin” johdolla, ottelut lähtöön Euroopan liigassa ja Mestarien liigassa ovat kaksi suurta eroa.

Pariisilaisilla on käytännöllisesti katsoen rajattomat taloudelliset resurssit, heillä on varaa kutsua lähes kaikki kouluttajat jo työskenteleviltä ja vain vapailta. Conte, Wenger, mahdollisesti Zidane Levin ja Allegrin kanssa, Luis Enrique, näennäisesti ihanteellinen Ancelotti, joka on jo työskennellyt Pariisissa ja joka pystyy rauhoittamaan pukuhuoneen – hänen nimensä on legio. Emery tietää tarkasti, miten voittaa huonompi kuin mikään niistä – ja ilmeisesti se ei enää opi.
Kaikki ovat jo huomanneet, että jos Manchester United epäonnistuu ensin, ottelu voidaan lopettaa, tämä on knockout. Nyrkkeilyssä on myös käsite “groggy”: urheilija saa iskun leukaan eikä voi toipua aivotärähdyksen vuoksi. Sama näyttää Mourinhon tiimistä oman verkonsa tavoitteen jälkeen – hämmentynyt ja avuton. “Middlesbrough” -turnausta vastaan ​​viime kaudella ja “Newcastle” -kilpailussa oli ensimmäisiä kierroksia, kun mankies voitti tahtonsa. Mutta tämä on harvinaisuus ja poikkeavuus.