Swansea on asettanut itsensä melko korkeaksi

“Liberty Stadium” -joukkue pystyi saavuttamaan viime kauden itselleen upean menestyksen, jonka Walesin fanit muutama vuosi sitten eivät voineet ajatella. Kun Swansea voitti loistavasti koko turnauksen, voitti Englannin liigan cupin, jättäen kiven ei kivi vaatimattomasta “Bradfordista” finaalissa. Dane Michael Laudrup säilytti ja jopa kertoi, mitä Brendan Rogers on luonut vähän kerrallaan, ja avasi tietä Euroopan Cup-taisteluille.

“Swansea” on tällä hetkellä luultavasti epätavallinen ja epätavallinen Premier League -tiimissä. Lisäksi lukuisien espanjalaisten joukot “joutsenien” leirillä antavat tiimille dynaamisuutta ja houkuttelevuutta yhdistelmämelun näkökulmasta. Ei ihme, että Laudrupin joukkue kutsutaan joskus “brittiläiseksi” Barcelonaksi. Pistevalinta ja Danen kyky puristaa eniten materiaalia, jota hänellä on, ja sillä on avain Swansean menestykseen. Tänä kesänä valkoiset ja mustat ovat täydennetty toisella osalla espanjalaisia ​​jalkapalloilijoita, jotka epäilemättä eivät menetä Libertyyn. Puhumme keskikenttäpelaajasta “Betis” Cañasta ja Pozuelosta sekä puolustaja Jordi Amatasta “Espanyolista”. Ja jos lisäät heille Jonjoe Shelveyn Liverpoolista ja hyökkääjä Wilfried Boni, saat erittäin houkuttelevan joukkueen, joka kerrotaan niiden henkien taidoilla, jotka ovat tehneet swansin menestyksen viime kaudella, erityisesti Michou, De Guzmán, Pablo ja Nathan Dyer , jota Laudrup voisi pitää klubissa, hänelle kunnia ja kiitosta.

Swansea on asettanut itsensä melko korkeaksi ja ei todennäköisesti käänny tietystä polusta. Jos Europa-liigan ottelut eivät vetäisi paljon voimaa “joutsenilta”, he voivat pyyhkiä asemansa johtavan ryhmän takana, mikä lisää menneen kauden menestystä. No, taisteluissa, Laudrupin seurakunnista voi tulla jälleen yksi tärkeimmistä uutislähettiläistä – Dane on jo pitkään vakiinnuttanut itsensä maustetuksi kupin taistelijaksi.