Tammikuussa 2014 Chelsea maksoi noin 15 miljoonaa euroa

Näytti siltä, ​​että kesäkeskuksen siirtokiellon vuoksi 24-vuotiaalla englantilaisella olisi vihdoin mahdollisuus todistaa itsensä. Mutta Lampard ei nähnyt ensimmäistä joukkuepelaajaa Bakerissa, suostuen antamaan pelaajalle vuokrasopimuksen vuodeksi, jolla on oikeus ostaa “Fortune” Düsseldorfilta.

2015 – Kurt ZUMA

Pelattu Chelsea: 75 ottelua
Nykyinen klubi: Chelsea

Tammikuussa 2014 Chelsea maksoi noin 15 miljoonaa euroa lupaavasta keskikurssista. Hän aloitti uransa Stamfordissa melko hyvin, mutta helmikuussa 2016 hän repi polven ristiinnaulet ja putosi sitten pitkään. Sen jälkeen Zumalla ei todellakaan ollut mitään mahdollisuutta pelata uudestaan ​​ensimmäisessä joukkueessa. Hän vietti kaksi viimeistä vuodenaikaa vuokrasopimuksella, ensin Stoke Cityssä, sitten Evertonissa.

Tänä kesänä Zuma kuitenkin palasi ja on toistaiseksi saanut vakaata pelikäytäntöä. Kuka tietää, ehkä tämä puolustaja pystyy silti todistamaan kaikille, että on liian aikaista kirjoittaa hänet rannikolta. Lampard näyttää uskovan tähän, mikä on jo puoli menestystä.

2016 – Ruben LOFTUS-CHIK

Pelattu Chelsea: 72 ottelua
Nykyinen klubi: Chelsea

Kenelle kunnia, kenelle unohde. Missä he ovat – Abramovichin Chelsean kyvyt

Tämä keskikenttäpelaaja, joka yhdistää erinomaisen antropometrian ja tekniikan, pelasi ensimmäistä kertaa ensimmäisessä Chelsean joukkueessa Jose Mourinhon johdolla. Vaikuttaa siltä, ​​että Loftus-Chickin menestys on lähitulevaisuuden asia, mutta tämä kyky ei saanut vakaata pelikäytäntöä sinisten joukossa. Tilannetta muutti vuokrasopimus Crystal Palacessa, jossa Ruben näytti itsensä täydellisesti ja ansaitsi jopa puhelun Englannin maajoukkueelle, jossa hänellä onnistui 10 taistelua.

Viime kesänä Loftus-Chick palasi Chelseaan ja sai suhteellisen vakaan harjoituksen vaihtojen ansiosta. Valitettavasti kauden 2018/19 lopussa englantilainen kärsi Achilleuksen vammasta, josta hän on toipumassa tänä päivänä. Lähes kaikki ovat kuitenkin varmoja siitä, että Lampard antaa Loftus-Chickille mahdollisuuden todistaa itsensä kaikessa kunniassaan, kun hän nousee jaloilleen.