“Thrushes” muutaman viime vuoden aikana

“Thrushes” muutaman viime vuoden aikana, lopulta pystyy pääsemään eroon englantilaisen Premier Leaguein tärkeimpien “nostimien” otsikosta. “West Bromwich” joka kerta ja sitten palaa mestaruudesta, vuosi myöhemmin löysi itsensä uudelleen “quagmireksi”, joka kerta toisensa jälkeen matkalla jako-osastolle. Ajan myötä “mustalinnut” löysivät tietyn harmonian, ja Steve Clarkin saapuessa joukkueeseen he saavuttivat uuden tason itselleen. Hänen ensimmäinen täysi kausi päävalmentajana osoitti olevansa lähes täydellinen valmentaja keskivertoklubille, sillä hän onnistui tekemään englanninkielisen ”torni” ”raidalliset” vahvat keski-ikäiset taistelemalla euroalueen puolesta. Steve, joka työskenteli Chelsean Jose Mourinhon avustajana, on jo osoittanut kaikille, että hän ei ole “ikuisesti toista.” Hänen seuraava tavoite on todistaa, että hän ei ole “yhden päivän kouluttaja”, joka pystyy pitämään West Bromin pinnalla.

Yksi WBA: n päähahmoista viimeisessä sukellusveneessä oli Romelu Lukaku, joka oli vuokrattu Chelseasta. Belgialaiset saivat 17 maalia, joista tuli maalintekijä ja hyökkäävät ukkosjoukkueeseen Hawthornsin kanssa. Tänä kesänä Romelu palasi todistamaan arvonsa Stamfordissa ja tilalle hänet, Nicolas Anelka hankittiin. Siirto on rehellisesti sanottuna epäilyttävää, kun otetaan huomioon, että ranskalainen pelaa selvästi ja ei ole täysin samassa kunnossa kuin puolitoista vuotta sitten. Anelka on pelaaja, jolla on vankka kaupallinen, mutta epäilyttävä jalkapallopotentiaali ja hyvin viihdyttävä, koska hän näyttää itsensä osana “mustalintuja” tulevalla kaudella. “West Brom” onnistui kuitenkin säilyttämään kaikki johtajansa Jacobin, Mulumban, Chris Brantin ja Morrisonin edessä, joten henkeäsalpaavat fanit luottavat edelleen tulevaisuuteen.

On vaikeaa ennustaa, mitä Clarkin toinen kausi osoittautuu Hawthornsille, mutta tosiasia, että West Bromwich ei romahtaa yön yli, voidaan väittää täysin luottavaisin mielin, vaikka todennäköisyys toistaa viime kauden menestykset ovat erittäin pieniä.