Vakavat miehet suojelevat tiimimme. Maailman ihmiset

Vakavat miehet suojelevat tiimimme. Maailman ihmiset.

Älä ymmärrä vitsejä erkautuskäsitellään Sergei Ignaševitš, viime kaudella pelasi TsSKA vuonna 2930 minuuttia. Tähän sisältyy 407 minuuttia LP ( “Young Boys”, “Manchester United”, “Benfica” ja “Basel”) ja LE 450 minuuttia ( “Red Star”, “Lion” ja “Arsenal”).

Korvaa Victor Vasinin vaurioituneet “ristit” onnistuneesti – tämä on vanhuutta. Osallistu Euroopan liigan puoliväliin – tämä on vanhuutta. Kun vasen jalka rikkoa puolustuksen sarjan “Rubin” (0: 1) toipuminen Pontus Wernbloom – se vanhuus. Hänen Pusku nurkkaan ottelun “Ahmad” (hei pelata ottelussa puolustaja Anton Ruotsi ylimääräisistä tiimin luettelo) – ikääntyy. Hopeamitali Valioliigan jossa suora lippu Mestarien liigan – vanhuus, olisi hitto hänet helvettiin.

“Ei ole olemassa keskeisiä puolustajia” 35-listalla “ilmoitettujen varojen joukossa. Ja yleensä ei ole enää pelaajia tässä tehtävässä, jota on jo testattu tiimimme. Jotkut muut pelaajat eivät auttaisi meitä, ja kutsumalla joku rastiin olisi väärin. Ignashevich laaja kokemus auttaa muita pelaajia, ja joukkue kokonaisuutena “- Stanislav Cherchesov ja” Sport-Express”, kommentoi Sergei paluun maajoukkueeseen Venäjän.

Ignashevich palasi Venäjän maajoukkueeseen. Älä vain nauraa Kuva: R-Sports

Ohjaamalla maajoukkueen tietää kaikki “show”, muuten se ei olisi listattu maalivahti Gabulov. Mies, joka ei tarvitse joukkue, vaan vain pitää valmentajansa.

Ignashevich on meidän jalkapalloamme. Tämä urheilija on kelvollinen osallistumaan kotimaiseen MM-kisaan. Hän ymmärtää tarkasti, ettei tämä peli ole pahempi kuin maajoukkueen muut puolustajat. Ja minä parasta jättää talonpoika CSKA kuin raaka Kutepov, mahnuvshemu jalka kasvot Dinamo Rykov.

Uskokaa minua, kukaan ei olisi pitänyt Wales-tiimiä 20. kesäkuuta 2016. Ei kukaan … eikä sinun tarvitse pilata. Jos “nuori” ei vastaa tasoa, murtaa henkisesti tai fyysisesti, älä vedä, ja suorittaa heikko kausi, legenda takana.