Weiss-tapaus. Hän loukkaantui, kun Hapal ei laittanut sitä päälle. Päätyykö hän maajoukkueeseen?

Tarkoittaako tämä, että 28-vuotias keskikenttäpelaaja ei enää liity maajoukkueeseen? Hänen käyttäytymisensä viittaavat siihen, että vaikka tunnetiloilla oli suuri merkitys.

Kun slovakialaiset vaihdettiin maanantaina pidetyssä Praha-ottelussa, Weiss, joka oli yksi lämmittävistä varajäsenistä, loukkaantui ja vihaisesti jätti kentän. stadionin suolistoon.

Jopa asetuksista puuttuu noin neljännes tunti loppuun. Ja kun 22bet joukkuetoverit tulivat taistelun jälkeen ohjaamoon, hän aikoi lähteä. Slovakian tiedotusvälineiden mukaan autotallissa ei edes astunut joukkuebussiin, kysyivät järjestäjät stadionista itään. Olin oppinut vasta kun pääsin ohjaamoon.Yritän ratkaista sen hänen kanssaan ”, sanoi valmentaja Pavel Hapal.

Weiss on kätevä keskikenttäpelaaja, kenties teknisin slovakialainen jalkapalloilija. Viidennen vuoden ajan hän aloittaa kuitenkin vain Qatar League -sarjassa, mikä satuttaa maajoukkueen valmentajia.

”Hän on erottelupelaaja, upea. Mutta taistelussa on useita vaiheita. Valitettavasti Vlado pelaa kilpailua, jossa hän ei voi fyysisesti valmistautua sellaisiin haastaviin otteluihin kuin hän on Tšekin tasavaltaa vastaan. Siksi luotimme häneen toisella puoliskolla, kun tilaa on enemmän.Hän teki paljon mielenkiintoisia asioita ”, kertoi valmentaja Jan Kozak Trnavassa lokakuussa käydyn Tšekin tasavallan kaksintaistelun jälkeen (1: 2) More.

Kozakin seuraaja Hapal siipipelaajalle marraskuun kaksintaisteluissa Ukrainan ja Tšekin tasavallan kanssa ei antanut minuutin. Yhdessä Ruotsin lokakuun valmistelujen kanssa hän on jo istunut kolmessa penkissä peräkkäin.

“Tunnemme hänet, tiedämme kuinka hän pelaa, mutta päätimme toisen vaihtoehdon. Vaikka emme antaneet häntä otteluun, se ei tarkoita, että hän ei aloittaisi ensi kerralla. En näe ongelmaa “, Hapal sanoi. Mutta Weiss on ongelmajalkapalloilija.Kaksi vuotta sitten Bratislavassa hän kieltäytyi poliisin pyynnöstä suorittamasta hengitystestiä ja verinäytettä ja vietti yön pidätyskeskuksessa. Häntä syytettiin uhkaamisesta addiktiivisen aineen vaikutuksen alaisena. Myöhemmin tuomioistuin vapautti hänet oikeudenkäynnin aikana. Weiss poistettiin maajoukkueesta hetkeksi.

Muina aikoina hän vastasi ärtyvästi toimittajien kysymyksiin osallistumisestaan ​​Qatariin. Hän oli yksi niistä, jotka rikkoivat joukkueen sisäiset säännöt lokakuussa ottelun jälkeen Tšekin tasavallan kanssa. Hän on aina yksi parhaimmista kentällä. Juuri lokakuussa käydyssä Trnavan kaksintaistelussa korvaavana pelaajana Slovakian peli elpyi. Maanantaina käydyn kaksintaistelun aikana myös hänen käyttöönotto tarjosi. Read more

Hän aloitti debyytinsä yhdeksäntoistavuotiaana isänsä Vladimirin johdolla.