Yksi tämänhetkisen sesongin tärkeimmistä aiheista

Mersisaydtsevin tulevan kauden tärkein juonittelu on jo neljännen vuoden ajan – voiko Liverpool vihdoin palata neljänneksi, kun hän on saanut saman voiman ja itseluottamuksen? Ei ole epäilystäkään siitä, että Rogers-tiimi on joskus vahvempi uudessa mestaruudessa. Jalkapalloa, jota “punaiset” osoittivat viimeisen mestaruuden toisessa osassa, voidaan kutsua täysipainoisiksi ja kunnianhimoisiksi – jos Liverpool kärsi siitä, että luokkaa ei ollut yksittäisissä paikoissa.

Yksi tämänhetkisen sesongin tärkeimmistä aiheista oli Uruguayn Luis Suarezin joukkueen maalintekijän lähdön saaga. Riippumatta siitä, mitä koko tarina loppuu, on turvallista sanoa, että Uruguayn lähteminen ei ole tragedia klubille Enfield Roadilla. Pelaaja, joka nukkuu ja näkee itsensä toisessa joukkueessa, antaa haastatteluja vasemmalle ja oikealle hänen halustaan ​​lähteä Liverpoolista, on epätodennäköistä antaa joukkueelle 100 prosentin eduksi, mikä tuo enemmän haittaa kuin todelliset hyödyt. El Pistolero on kuitenkin edelleen punaisissa asennoissa, mikä osoittaa klubin selkeän aseman säilyttää pelaaja. Olipa oikea vai ei, vain tuleva kausi tulee näkyviin.

Siirtopolitiikassa Liverpool teki lukuisia hyviä voittoja allekirjoittamalla belgialaisen vartijan Simon Minolin, joka oli jättänyt Pepe Reinestä, joka lähti Napoliin loistavan pelin ansiosta, jonka Sunderland pelasti osittain viimeisinä vuodenaikoina. Espanjalaiset Iago Aspas ja Luis Alberto ovat jo onnistuneet suosittelemaan itseään ennen kausiharjoittelua ja aikovat nyt näyttää parhaan laadunsa virallisissa taisteluissa. Mutta syy tunteita faneille mersisaydtsev kaikki sama – heikko puolustava linja. Daniel Agger – ainoa korkean tason puolustaja Liverpoolissa – voi silti mennä Barcelonaan, jolloin Rogers jättää hyvin huonon valinnan esittäjistä. Kolo Toure, korvattu Jamie Carragher, antaa varmasti voimaa puolustuksellisille redoubteille, mutta se ei varmasti ole ihmelääke.