Scottish roundup: Greg Tanseyn tulos on Invernessin kliininen voitto

Invernessin voimakas näyttely johti siihen, että he voittivat kattavasti Dundee 3-1 Caledonian Stadiumilla. Lonsana Doumbouyan, Greg Tanseyn ja Liam Polworthin tavoitteet asettivat heidät hallintaan ennen Nicky Lowin myöhäistä lohdutusta.

Se oli hallitsevaa suorituskykyä isännöiltä vastaan ​​Dundee-ryhmää, joka ei ole voittanut kauden avajaispäivänä. Voitto asettaa Caley Thistle’n ​​kosketuksiin pöydän yläpuolen, Rossin piirikunnan ja Rangersin taakse. Firhill.Chris Erskine pislasi Steven Hammellin virheeseen 31. minuutissa, kun hän teki kuudennen kauden tavoitteensa, mutta Ade Azeez ylitti kolme mahdollisuutta kaksinkertaistaa kotijoukkueen johtajan.

McDonald menestyi liikkeelle vasemmalta keskikentältä keskeisempään hyökkääjän rooliin, ja hänellä oli tavoite kiistattomasti kielletty ennen kuin hän nousi kotiin Richard Taitin 83-minuuttisen ristin punnitsemalla 1-1 piirroksen. paljasti, että hänen in-forma hyökkääjä Louis Moult jäi melkein 1–1-piirtämäänsä, kun hän oli loukkaantunut pehmeällä lelulla.Moult oli voittanut viime lauantaina neljä maalia Hamiltonia vastaan ​​ottamaan kaudensa yhteen Bet 365 seitsemään 210 minuutissa, mutta kamppaili yhdessä muiden joukkuekavereidensa kanssa, että he tekivät vaikutuksen Firhillin ensimmäisellä puoliskolla.

McGhee sanoi: ”Olimme köyhiä ensimmäisellä puoliskolla, emme koskaan menneet. Yksi niistä oli se, että Moister ei ole koulutettu koko viikon ajan. Matematiikka loukkaantui, kun hän seisoi lapsen lelusta.

”Joten se oli huoli koko viikon ajan, mutta hän julisti tänä aamuna kunnon testin jälkeen. Mutta siksi otimme hänet pois.Joten oli, että – ja ensimmäisellä puoliskolla emme olleet yhteydessä toisiinsa – ja meillä ei ollut myöhäistä joukkueen suorituskykyä.

Thistle-johtaja Alan Archibald pilasi kadotetut mahdollisuudet lopettaa Motherwell pois. ”Me kontrolloimme ensimmäistä puoliskoa ja loimme useita mahdollisuuksia, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että meidän täytyy saada kaksi maalia, jotta voitamme pelin,” hän sanoi.

“Se on hyvin turhauttavaa. Motherwell tuli ulos toisella puoliskolla ja todennäköisesti hallitsi keskikenttää 10-15 minuuttia, mutta tuolloin meillä oli kaksi erittäin hyvää mahdollisuutta. Jos otamme yhden sitten pelin kuolleeksi ja haudatuksi. Mutta jokainen joukkue, jonka pelaat, luo aina mahdollisuuden. ”

Mestaruuskilpailussa etelän kuningatar säilyttää korkeimman sijansa 0-0 piirtämisen jälkeen Hibernian kanssa Palmerston Parkissa.Neil Lennonin puolella oli pelata enemmistö toisesta puoliskosta 10 miehen kanssa, kun Lewis Stevenson lähetettiin pois toisesta keltaisesta kortista, jossa oli 55 minuuttia. Read more info