Az Aston Villa Steve Bruce a rajongóknak szól, aki a Birmingham-i Derby-n viselkedik

Steve Bruce a Birmingham és az Aston Villa támogatóit kéri, hogy a hétvégi második város derbyje „a látvány, amit mindenki látni szeretne”, és kerülje el azokat a jeleneteket, amelyek a London stadionjában szerdánként estek.

< p> A Villa menedzsere öt évig beszélt az első Birmingham derbi előtt a bajnokságban, egy olyan mérkőzést, amely Bruce-t egy klub ellen irányította, amelyet hat éve tartott. Miközben az 55 éves bátorítók támogatták, hogy énekeljenek, azt is kérte tőlük, hogy maradjanak a jobb oldalon. A Chelsea rajongói beszámolnak arról, hogy a West Ham-ban érméket érnek, amikor FA megvizsgálja További információ

„Ez a második városunk, így Villa és Blues mindig ott lesz a derbies-ek között” – mondta Bruce. – De nem akarjuk megismételni azt, amit szerdán este láttunk. Szörnyű, csúnya jelenetek voltak.Igen, hangosan kiabálva és az érzéseidet ismerteted. De nem akarunk a unibet online fogadóirodák múlt éjszaka megismétlődését, azt szeretnénk, ha a látvány mindenki látná. ”

Bruce tudja, hogy valószínűleg vokális fogadással szembesül az otthoni tömegből, amikor a játék a St Andrew vasárnap ebédidőben. – Biztos vagyok benne, hogy csodálatos fogadtatás lesz – viccelődött. – Biztos vagyok benne, hogy énekelni fogják a nevemet a szarufákból. De megszoktam egy kis botot. Egész életemben végig voltam a karrieremben, és addig, amíg a jószívű bűbáj, akkor ez az, ami a labdarúgásról szól.

„Szeretek úgy gondolni, hogy mélyen ott lesz egy kicsit tisztelet. A futballban 40 éve voltam, és 10 közülük a Blues [játékos és menedzser] volt. Szóval várok botot, de kihívom őket, hogy jöjjenek létre valami eredeti.A burgonyafej nem elég. – Egész héten emlékeztettem őket arra, hogy mit várjanak – mondta. „Az előző hétfő óta dolgoztam. Mindannyian tudják, hogy mit várjanak el, és a mérkőzés nem fog meglepni őket. Egy dolog, amit teljesíteni kell, mint egy játékos. A támogatók ezt követelik. De ugyanakkor emlékeznie kell a játékra. Ha nem tudja, mielőtt tudná, átadhatja Önt, és nem vett részt benne.Reméljük, hogy egyik játékosunk unibet sportfogadás online megragadhatja a pillanatot, és nevet adhat magának.

„Barátom van, akik nagy Blues, és van egy csomó barátom is, akik Villa is” hozzátette. „[Villa-lejátszó] Gary Gardner szerint apja egy hetet fog vinni Villa-ba, és egy hétig Blues-be, és így kell lennie. Örömnek kell lennie a helyes okok miatt. Rájöttünk, hogy milyen nagyszerű Derby játék. Annak ellenére, hogy öt évig nem járt, csak a stadionra kell fordulnia, hogy felismerje, hogy ez egy nagy derby.Ott van minden nagy felszereléssel: ez a Midlands-i derby, és ez egy nagy, nagy alkalom mindkét klub számára. ”Football League a gondolataid: Aston Villa emelkedik, de Norwich csúszik fel Tovább

Bruce verhetetlen, mint Villa vezetője, mivel a hónap elején csatlakozott a bajnoki asztal alsó három részén ülő klubhoz. Két egymást követő győzelem mögött jön a derbybe. Közben Gary Rowett Birminghame a hetedik helyszínen ült.

„Kemények, kompromisszumok és rugalmasak lesznek” – mondta Bruce az ellenfeleiről. – Gary nehéz körülmények között dolgozott, és azt várom, hogy unibet sportfogadás bónusz készen álljanak a kihívásra. Hibák, a labda ugrása, egy zseniális, egy kicsit fegyelmezetlen.A nap folyamán el kell mennie és végre kell hajtania, és akkor kell fellépnie, ha nyomás alatt van – és komoly nyomás alá kerülnek – sikerülni fognak. Csendben bízom benne, hogy ezt megtehetjük.