Henrikh Mkhitaryan elhatározta, hogy harcol a helyén a Manchester Unitedben

Henrikh Mkhitaryan eltökélt szándéka, hogy a Manchester United helyszínén harcoljon, annak ellenére, hogy a szerdai este EFL-kupa győzelmére hagyta magát a Manchester City-n.

Az örmény nemzetközi csapat csak négy előadást ért el az Egyesült Államokban a Borussia Dortmundból nyáron, körülbelül 30 millió fontért, az utolsó pedig 2-1-es vereség volt a városnak szeptember 10-én, amikor félidőben helyettesítették. Ez azt jelenti, hogy Mkhitaryan már csak 105 percet játszott a Premier League-ben az új klubjához. „Aki a gyermekeiket ilyen unibet online fogadási útmutatók típusú légkörbe vetné?” West Ham rajongói a tömeges bajokról További részletek

várhatóan szerdán fellép a City ellen, és a képen látható volt, hogy az Old Trafford-ba érkezett a csapat többi részével, és csak tájékoztatni kell, hogy figyelni fogja a játékot a standokon.Magától értetődik, hogy a 27 éves volt meglepődve, hogy nem vesz részt abban, hogy teljes mértékben részt vett a meccsen végzett képzésben, de januárban nem törekszik az Egyesült Államokból való távozásra.

Múlt héten José Mourinho – aki csütörtökön vád alá vette az észrevételeket, amelyeket Anthony Taylor a Liverpool ellen játszott játékvezetővel kapcsolatban tett – elismerte, hogy Mkhitaryan „többet kell dolgoznia, hogy az intenzitást és a jóságot unibet online fogadási magas szinten tudja játszani”.

Ez is megdöbbentette az előremutatót, aki a tavalyi Dortmund előadásai után a Bundesliga játékosának szavazott a szezon után, bár a szezon előtti időszakban elismerte, hogy időt vehet igénybe „Nem számít, hogy vásárolnak engem, nem tudom, £ 38m vagy £ 40m, nem garantáltam, hogy játszani fogok” – mondta Mkhitaryan.

„Szóval megpróbálom mindent megteszni a képzés során, hogy megkapjam ezt a helyet játszani, majd meglátjuk, mert nem hiszem, hogy unibet fogadási útmutatók minden játékot játszanék, attól függően, hogy a taktikai helyzet az ellenfél.De mindent megteszek, hogy segítsek a csapatnak.