Millaista on kuvata maailmancupia?

“Minulle loistava jalkapallokuva on hetki, joka vangitaan, jota ihmiset eivät välttämättä arvosta televisiossa”, sanoo veteraanivalokuvaaja Michael Regan, joka on Venäjällä neljännen maailmancupinsa parissa. ”Pieni hetki, kuten Maradona, menemään Belgian muurin ohi [vuonna 1982]”, hän lisää, viitaten yhteen ikoni-ikäisimmistä ja väärin ymmärretyimmistä kuvista vanhoista. ”Se on esimerkki siitä, missä jalkapallovalokuvaus voi kertoa oman tarinansa.” Michael Reganin suosikki maailmancupin napsahtaa – kuvissa Lue lisää

“Rakastan myös Robert Baggion vuonna 1994 esittämää yleiskuvaa, koska se vain näyttää sinulle kuinka tyhjä sen täytyi tuntea Baggio sen jälkeen, kun hän menetti rangaistuksen. Toinen kulma ei osoittaisi sitä.Ja kuva siitä, että Nigel de Jong otti Xabi Alonso -palvelun vuonna 2010, koteloi lopullinen ja se on viime kädessä se mitä haluat tehdä. Se on ainoa tarvitsemasi kuva. ”Facebook Twitter Pinterest Brasilialainen maalivahti Claudio Taffarel juhlii Sportingbet tapausta, kun italialainen Roberto Baggio menetti ratkaisevan rangaistuksen vuoden 1994 maailmancupin finaalissa. Valokuva: Mike Powell / Getty Images Facebook Twitter Pinterest Alankomaalainen Nigel De Jong käsittelee espanjalaista Xabi Alonsoa vuoden 2010 maailmancupin finaalissa. Valokuva: Laurence Griffiths / Getty Images

Regan kuuluu valittujen joukkoon valokuvaajia, joilla on erityinen pääsy kaikille alueille Fifan näyttelyturnaukseen kesällä.Hänen muistikorttinsa ovat täynnä erottuvia kuvia pelaajan muotokuvista ennakkotunneliin pääsyyn kosketuslinjojen parhaisiin paikkoihin.

“Tähän mennessä on ollut hieno valokuvaus turnaus”, hän sanoo. “Olen ampunut toistaiseksi 11 peliä, mukaan lukien Ranska v. Argentiina, Saksa putoaa ja Venäjän avajainen peli, joka oli niin massiivinen tapahtuma.

“Olimme tunnelissa, jossa ihmiset sekoittivat suoraan ennen tätä ottelua, ja [kun he näkivät Brasilian Ronaldon] jokainen pelaaja oli kuin” vau, Ronaldo, Ronaldo! ”He aikoivat pelata suurimpaa peliä heidän elämänsä ja käyttäytyivät kuin innoissaan Sportingbet olevat poikapojat. ”Facebook Twitter Pinterest Brasilian entinen pelaaja Ronaldo kättelee venäläisen Denis Cheryshevin kanssa.Valokuva: Michael Regan – FIFA / FIFA Getty Images -palvelun kautta.

Regan jakaa jännityksen. Pojainen Leicester City -fani, hän aloitti valokuvaajan uransa 1990-luvulla avustajana. Ne olivat analogisen valokuvauksen päiviä, jolloin elokuva joutui lauttamaan kentältä hätkähdyttävään pimeään huoneeseen ottelun puolivälissä.

“Minun piti tavaroita kolkuttaa ihmisten oville kentän läheisyydessä kysyäksesi voisimme käyttää heidän keittiötä pimeänä huoneena 15 tai 30 quidille ”, hän selittää. ”Joten Villa Parkissa tai missä tahansa olitkin, kuljet elokuvien kanssa 15 minuutin kuluttua, kehität niitä keittiössä ja skannaat kolme tai neljä niistä.Kerran Middlesborough’ssa valuin kemikaaleja kaikkialle – se oli painajainen.

Reganista tuli lopulta yksi Englannin virallisista valokuvaajista, mutta lehdistön “epäilyttävien” pelaajien kanssa avoimia mahdollisuuksia rajoitettiin alun perin. Steven Gerrardin ja Wayne Rooneyn jäähauteessa tekemä laukaus oli harvinainen poikkeus. Facebook Twitter Pinterest Steven Gerrard ja Wayne Rooney jakavat jääkylvyn vuonna 2014. Valokuva: Michael Regan / FA / Getty Images

“Kun Gareth Southgate tuli sisään, he tajusivat, että heillä ei ole Sportingbet betting bonus mitään piilotettavaa ja että valokuvaus voi näyttää ihmisille, joista he välittävät, he tekevät kovasti töitä “, hän lisää.

” Pidän todella kuvasta, jonka otin joukkueen joukosta, joka seurasi alle 20-vuotiaiden maailmancupin finaalia viime vuonna.Kaikki sukellut pieneen pukuhuoneeseen harjoituksen jälkeen ja pääsin sisään kannettavan taakse katsellen. Se oli minusta esimerkki siitä, kuinka intohimoisia he eivät ole vain itsensä ja oman uransa, vaan myös Englannin joukkueen tulevaisuuden suhteen. ”Facebook Twitter Pinterest Englannin pelaajat kohtaavat kierroksen Pariisissa vuonna 2017 pidetyn harjoittelujakson jälkeen katsomaan Englannin ala- 20s voitti Venezuelan.Valokuva: Michael Regan / FA / Getty Images

Intohimo ja persoonallisuus ovat kaksi ominaisuutta, joita Regan ja hänen kollegansa pyrkivät myös poimimaan aiheistaan, kun he loivat silmiinpistävän joukon pelaajien muotokuvia ennen maailmancupia .

“He rakastavat sitä!” Regan kertoo vilkkaista studiokuvista. ”Ronaldon kaltaiset huippupelaajat tietävät, että valokuvaus on hauskaa heidän sosiaaliselle medialleen ja he voivat laittaa siihen persoonallisuutensa. He todella omaksuivat sen paljon, paljon enemmän kuin mitä he olisivat tehneet aiemmissa turnauksissa. ”

Lionel Messi oli kuitenkin vähemmän läsnä. “Sanoin” voitko pitää kädet pois? “Ja hän sanoi” ei “. Joten sanoin “mitä teet?” Ja hän sanoi “ei mitään”. Mutta juuri sitä odotin.Se on kaikkien käsitys siitä, millainen Messi on – hänestä välittää vain jalkapallon pelaaminen. ”

Regan loi sen sijaan laajakulmakuvan stressaantuneesta mesistä, joka näyttää vangitsevan argentiinalaisen vaikean mielentilan Venäjällä. . “Hänellä on pallo käsivarrensa alla ja kaikki tämä tila hänen ympärillään, että hän voi kurkistaa ympäriinsä, kuten muut tekivät, mutta ei ole.”

Kun kaksi viikkoa turnauksesta on jäljellä ja osa kriittisimmistä kuvista, jotka ovat vielä ampumatta – puhumattakaan lukemattomista lisämääräisistä mailia vuorokauteen – Regan sanoo, että hän juoksee jo adrenaliinilla.

“Yleensä kun kuvaat Englantia, olet kotona pari ensimmäistä viikkoa ”, hän piippaa.Tällä kertaa johtuen Gettyn ​​yhteistyöstä Fifan kanssa, hän on loppupuolella finaalissa, etsimällä määrittelevää kuvaa kuten koskaan. TopicsWorld CupFotographyfeaturesShare FacebookissaJaa TwitterissäJaa sähköpostin kautta, LinkedInShare Pinterestissä, Jaa WhatsAppShare Messengerissä, Käytä tätä sisältöä