Fed Cupin finaalit: Kvitova voitti, Sharapova vastaan ​​Plíšková suoritettiin

Molemmat tiiminvetäjä täyttänyt tehtävän ja sunnuntaina keskipäivällä tuon heidät uudelleen muutaman päivän sisällä toisistaan. Kuka voittaa tärkeän toisen pisteen kahden mestarin odotetusta kaksintaistelusta? Toistaa Kvitova voittaa semifinaali mestareita tai Sharapova tulee kostotoimanpiteet?

Toinen singlet raportoidaan Plíšková ja Pavljučenkovová, mutta nimitys (ja nelinpelin) saattavat muuttua.

Kohdennettu Sharapova oli ylivoima

Plíšková joka oli etusijalla ei täysin terve Lucie Safarova vie Venäjän supertähti ensimmäistä kertaa urallaan . Viikolla hän ilmoitti, että Sharapova ei pelännyt. Ja oikeastaan ​​- liikaa kunnioitusta kunniakas soupeřce nuori Tsekin nainen ei voinut tietää.Mutta avainhetkellä hän olisi ehkä hieman peloissaan, että hän olisi yllättynyt.

Sharapova laittoi kiven palan takaisin, kuten tavallista, ottelu oli niin keskittynyt kuin mahdollista. Hänen iskujensa mukana oli perinteinen ääniraita, joka on aina pahentanut vaihto-ohjelmaa ja kulkeneet areenalla. Kuudennessa pelissä, Hän teki kuitenkin kaksi bittiä seuraavassa ja tarjosi Plíškováelle tilaisuuden verrata tilannetta.

Tšekin pelaajien pyrkimys nopeaan aggressiiviseen peliin on pääosin vaikuttanut verkkoon. Ei edes tällainen vaarallinen ensimmäinen palvelu Plíškové ei toiminut. Sharapova voitti ensimmäisen sarjan melko helposti.Hän soitti täsmälleen suunnitelmien mukaisesti.

Sen sijaan, että Venäjän “Davay” Praha sali kuulosti ääneen, “Tule!” Koti

Toinen alkoi lupaavasti – Plíšková poimittu vaalea Rusca palvelu kesti johtoon 2: 0 ja yleisöllä taas oli hieman parempi mieliala. Mutta Sharapova on taistelija, nyrkki kannustetaan ja erinomaiset korkean Tsekin tuottoa sai paineen alla. Koti

Sharapova kääntyi pisteet 0: 2-4: 2. Plíšková venäläinen “kone” ainakin jonkin verran hidastunut pelipuhelimeksi 3: 4th

Katsojat yrittänyt – jossain määrin epäurheilijamainen – help: taputus ja huutaminen ensimmäisen jälkeen korruptoitunut Sharapova palvelua. “Please!” Yleisö rauhoitti kotimaista yleisöä.Mutta ikään kuin se olisi jännittävää venäläisille ja loistava lyö. (lisätietoja täältä)

Plíšková vaikka itsepalveluna päässä kaksi ottelua pistettä, mutta Sharapova lopulta Sborno jäi peliin.

Tšekin tennispelaaja kentällä ja jätti sekavin tuntein, hän tiesi ei maksanut vaadittua maksimi, mutta ilmeisesti myös saa mahdollisuuden sunnuntain yhden vastaan ​​Pavljučenkovové. Joten Safarova on valmis Barbora-setän kanssa mahdollisen debuggerin tekemiseen. “Olen pahoillani tappaa, mutta en romahda”, Plíšková sanoi. (koko haastattelun lukea tästä)

Kvitova voittaa hermostuneisuus ja sitten tuomioistuin selkeästi katsoi

“tarvitsin tukea katsojan auttoi minua kääntää ensimmäiseenjoukko, joka oli hieman traaginen. Ilman heitä olisin tuskin muuttui, joten kiitos “, sanoi Kvitova onnellinen ottelun jälkeen koko sali mikrofoniin suoraan tuomioistuimessa, jossa voittajat kerätyt 27 osumaa ja 26 luontevasti virheitä. Koti

tv-haastattelussa, hän myönsi, että tavallisesti sähköistyttävä ilmapiiri aiheutti sen olevan hermostunut, sitoutunut. “Se oli vaikeaa, mutta olen iloinen, että onnistuin voittamaan sen”, Tšekin tasavalta sanoi. “Ensimmäinen asia on erittäin tärkeä.Carolina ehkä auttaa voisi Mary syke, jotka saattavat olla hieman paineita. “ (koko haastattelu lukea täältä)

Maailma Kuusi Kvitova tuli ottelun suosikkina, kun kaikki rankingissa on noin 22 prosenttiyksikköä korkeampi, lisäksi se on Pavljučenkovovou tasapaino kuusi voittoa, kolme tappioita.

Mutta taistelu alkoi kaksi finaaliin eri mielin. Venäjä on jatkanut erinomaisia ​​esityksiä viime viikkoina ja voitti yhdeksän kymmenestä ottelusta Linzin ja Moskovan turnauksissa. Hän oli tarkka, rohkea, hän oli vähän väärässä.

Mutta hänen tšekkiläisensa oli huolissaan. Se oli kuin hermostuneisuus sitonut hänet. Virheen huutovirhe. Hänellä ei ollut ensimmäistä palvelua. Kahdesti hän menetti, ja 1: 4-joukkueella huusi yhdestä kolmesta ensimmäisestä sarjasta. Hänet väheni jopa 2: 5.Hän rohkaisi ääneen “Tule!” Hän toivoi myös liittyvän seuraavaan peliin. Mutta vilkas ja taitava pelaa Venäjällä jo ennen uhlídala.

Toinen, mutta koska se liittyi muihin Kvitova. Lisää potilasta. Uskottavampi. Parempaa palvelua.

Avain oli todennäköisesti toinen peli. Tshekin joukkue nousi 0-40. Kolme brejkboly ei käyttänyt sitä. Ei neljäs. Viidenneksi. Kuudes. Seitsemänteen asti kun aggressiivinen forhendovým palata uudestaan ​​nojasi taaksepäin hänen rysty Pavljučenkovové.

Ja hän oli juuri käveli net.

Pisteet alkoi kasvaa hyväksi Kvitova. 3: 0. 4: 0. 5: 0. Lähistöllä oli myös “Kanarian”, sillä Kvitovalla oli kaksi hammaskipua tässä kunnossa. Kuitenkin sitä käytettiin seuraavassa gammassa.

Ensimmäisessä taistelussa oli suuri käännekohta. “Palvelu alkoi kirjoittaa minulle.Olen yrittänyt pitää kiinni ja hyödyntää ensimmäisen mahdollisuuden taukoa. ”

Kvitova ei nosta rytmiä.

Hän nosti virheet. Aivan kuin hänen tilansa olisi tullut lähemmäksi “trancea”, hän usein joutuu Fed Cupiin. “” Mitä tapahtui ensimmäiselle joukolle? “” Mitä tapahtui ensimmäiselle joukolle? ” Mitään. Petra kohosi tennistä ja en löytänyt rytmiäni takaisin. En usko sitä, vaikka hän yritti tukea minua “, hän pahoitteli lehdistötilaisuudessa. “Mutta se on tennis, minun täytyy päästä yli, nopeasti unohtaa se. Olen valmis sunnuntaina. ”

Kvitova sai kaksi taukoa. Hänen juhlittu huutaminen salissa tapahtui samanaikaisesti yleisön innostuksen purkautuessa. Venäjä on vain epätoivoisesti puolustanut painostustaan.Tulostaulun lukemiin 1: 5 ja 30-30 pelataan kaksinkertainen viallisen tarjota Kvitova ensimmäinen ottelu pistettä.

Toinen kahden-viallisella, päättyneeltä peli.

Kvitova puristi hänen nyrkkiin ja alkoi juhlia muun joukkueen. Epävarman alun jälkeen hänen roolinsa on lopulta vakuuttava.

“Se on yhtä huono kuin ensimmäinen setti harvoin. Mutta uskoimme, että se muuttuisi.Sen jälkeen, kun Fed Cupin aion kysyä eläkevakuutus “sanoi Tsekin Televisio Kvitova valmentaja David Kotyza viitaten tyypillinen jännittää” aallot “otteluissa kahdesti Wimbledonin mestari.

Parade ja muisti Pariisin

avajaisissa hankintatavassa epätavallinen valoshow suoritetaan Robe valaistus, joka on kokemusta suurten urheilutapahtumien kotimaassa ja ulkomailla.

Pelaajat tulivat ulos auditorioista epätavallisesti. Väri savu palasi taistelussa.Kuitenkin euforia muuttui pian vakavimpiin hetkiin; Se loisti areenalla, kun Ranskan lipun ja piti minuutin hiljaisuuden uhrien terrorismin Pariisissa.

Sitten painopiste siirtyi takaisin urheiluun.

Kvitova et ai. ovat taistelleet viimeisen viiden vuoden Fedcupin neljännestä.

Tšekit ovat edelleen Venäjän kanssa, Neuvostoliitossa he soittivat viisi kertaa Venäjälle, joista kolme voitti, viimein Moskovan loppuottelussa vuonna 2011. He sitten aloitti kuuluisan tennishistorian aikakauden. Mikä luku kirjoittaa nyt? Hän kirjoittaa täydellisen sunnuntain draamaohjelman.