Sharapova puuttui yleisöön. Mutta yleisö ei ollut vihamielinen, se tarkoittaa Venäjää

Kun Sharapova pilahti ensimmäisen arkistoinnin, muutama yleisö taputti nykyaikaisen salin saliin. Kun kaksinkertaistettiin, suosionosoitukset olivat vieläkin suurempia. Satunnaisesti yleisöt keskeyttävät maailmahuolet palveluksen aikana ja jäljittelivät hänen kovaa hekkäänsä. Tarkasteltaessa vaikutusta pallon vihaisesti vihelsi…

Siksi oli vihamielinen yleisö?

“En usko vihollinen on oikea sana.Puhumme Prahassa, mikä voisi olla odotettavissa. Tsekin fanit oli yliotteen, mutta ne olivat täällä ja Venäjän lipun, tunsin vain sinä, “hän hymyili Sharapova lehdistötilaisuudessa voitettuaan pelin.

Vaikka tennis pro pitkään, ollut paljon jännittynyt otteluihin suurissa turnauksissa, voitti hopea olympiamitali Lontoossa vuonna 2012, jossa hän myös tehnyt Venäjän lipun, vasta nyt pelannut lopullinen joukkuekilpailussa.

“Minusta se oli hieman erilainen tunnelma kuin muissa turnauksissa, vain toinen kokemus. Mutta joka kerta, kun yritän keskittyä vastustajaan tuomioistuimen toisella puolella ja pelissani. Fed Cup -finaali on erinomainen tilaisuus molemmille joukkueille.Minulle se on hyvä tilaisuus jatkaa menestystä urallani, iso haaste “, sanoi Sharapova motivaatio.

kaksintaisteluun nuori 28-vuotias Czech haastaja Venäjälle todella voisi täydellisesti zkoncetrovat. Jälleen, se tuli kylmänä ja saavuttamattomana. Voittaneiden pallojen jälkeen hän oli kauhuissaan. “Tulkaa!” Hän huusi puristi nyrkkiin.

Tietoja Pliskova tiesi pelaa nopeasti ja aggressiivisesti. “Joten minun täytyi.Auttoi minua paljon, löysin aseen hänen palvelua, olen ajanut palata, “sanoi Sharapova. “Mutta minun täytyy parantaa hallintoa.”

Venäjän muotovalio parantunut niin “huono” (mutta onnistui) Fed Cup ennätys 6: 1.

Vaikka (jopa täällä Praha) pikemminkin karttavat loput “kommandot” täytti tehtävän, ja sunnuntaina seisovat odotettu kaksintaistelu niitä Petra Kvitova.

suhteellinen tasapaino puoltaa Sharapova, Venäjä johtaa 6: 4, mutta 25 vuotta vanha tyttö Fulnek voitti kuuluisan Wimbledonin finaaliin vuonna 2011 ja kahdesti onnistunut arvostetun turnauksen mestaruudesta. Viimeiset kaksi viikkoa sitten Singaporessa kauniisti hallitsi välieriin.

“Tiedän, soitimme yhdessä monta kertaa. Mielestäni se on hyvin vaikea ottelu.Ilmapiiri voisi auttaa Petraa, “Venäjän mielestä.

Ehkä sitten muutetaan Prahan tenniksen katsojia…