Taistelu ennen avaintaistelua: On olemassa keinoja saada Mariaa hevosenkalta

Jo ennen Tsekin taistelu Venäjän kanssa epäillään, että tässä nimenomaisessa ottelussa voisi olla ratkaiseva – ja kehittämällä ensimmäisen päivän Fed Cupin finaalissa vahvistanut sen.

Kun lauantain ottelut on tila 1: 1. Molemmat täyttäneet johtajan rooli: Petra Kvitova voittaa Anastasia Pavlyuchenkova, Maria Sharapova voitti Karolína Plíšková.

“Monet ihmiset odottivat. Suosikit voittivat. Olen iloinen siitä, että Pat auttoi häntä kääntymään, otti vastaan ​​ja onnistui suosikin roolissa ja antoi meille ensimmäisen pisteen “, Pala sanoi. “Paine oli sitten Mary, mutta valitettavasti meille tehnyt sen myös.”

Hän totesi, että hän ei pystynyt Pliskova palvelun odotetusti. Ensimmäisessä sarjassa ensimmäisen tarjouksen onnistumisprosentti oli vain 38 prosenttia ja toisessa nousi 59: een. “Se oli tärkeää.Mutta hänellä oli vahva vastustaja häntä vastaan, joka soitti nopeasti, sillä paljon hän oli saavuttanut ja oli parempi. Mutta hatut pois mitä Carolina jätti suorituskykyä edessä niin monet ihmiset ja vastustavia tähti. ”

Plíšková pelataan vasta kolmas Fed Cup singleä – ja suora vastaan ​​yksi mahdollisimman ankaria vastustajia.Palosta huolimatta Pal ei tuottanut; ja siksi on mahdollista, että se antaa luottamusta sunnuntain toinen kaksinpelin vastaan ​​Anastasia Pavlyuchenkova ja Lucie Safarova säästää mitään ratkaisevaa Kaksi hengen jolla.

Kun lauantai kuultavana toimittajia, päätöstä ei. “Minun täytyy istua alas ja nähdään huomenna.”

yksityiskohtia ei edes puhua terveydestä Safarov, joka viikko harjoitellaan zatejpovaným ranne vasemman kätensä ja ei tuntunut riittävän hyvässä kunnossa, jotta se kestää jopa lauantaihin kaksinpelin .Mutta ei ole poissuljettua, että maajoukkue saa kokenut Fed Cup sunnuntaina yhdessä mahdollisuus.

Ei vain Pál kuitenkin epäilevät, että avainsanavastaavuustekniikkaa voi olla, että ensimmäisenä sunnuntaina, taistelu Kvitova vs. Sharapova. “Uskon, että Petya hänen peliä kuin Kaja”, sanoo Pál.

Tšekki tulee peliin paini alijäämäinen 4-6 Viimeinen ottelu kaksi viikkoa sitten Singaporessa, mutta voitti Kvitovan. “Vaikka se voitti Singaporessa, se ei tarkoita, että he tulevat ja voittaa sen uudelleen”, sanoo Pál. Hän uskoo kuitenkin: “On olemassa tapoja saada pohjaan Mary.”

Kvitova on jälleen sunnuntaina yrittää löytää ne.