Thamesin rannalla Berdych haastaa maailman eliitin. Turnaus alkaa

Los ei ollut armollinen tsekkiläiselle tenniksen pelaajalle: vain kahdessa ryhmässä hän tapasi maailman johtajan Novak Djokovicin, vaarallisen Kei Nišikorimin ja Roger Federerin.

Missä muodossa on kahdeksan mestarin osallistujaa ennen lähtöä?

Novak Djokovic (Serbia) Lontoon O2-areena on isompi suosikki. Djokovic ei ole pelannut 37 peliä peräjälkeen, tällä kaudella hän on voittanut 22 voiton sarjan ja voitti 14 ottelua Champions-turnauksessa.Voiko kukaan lopettaa tämän kauden kuninkaan?

Kun lattea kauden viime vuonna nousi, mutta Grand Slam voittaa hän pakeni – ja viime viikolla Pariisissa, Djokovic voitti hänet paitsi luokka.Enemmän kuin Masters turnauksia että katsotaan jätetty pois ilmeisesti keskittyy myöhemmin lopullinen Davis Cup.

3. Roger Federer (Sveitsi)

ensimmäisen kerran vuonna turnauksen historiassa, turnaus kokosi neljä pelaajaa, jotka olivat olleet 30 vuotta (Federer, Wawrinka, Berdych ja Ferrer ). Federer kiinnittää eniten huomiota: hänellä on eliitti 34-vuotiaana, tällä kertaa kaksi kertaa Djokovicin voittaessa.

Odottamaton puskuri. Yksi harvoista hän voi todella vaivautua Djokovic, joka antaa hänelle luottamusta. Mutta vieraat eivät ole edes kamppailuja, joissa hän ostaa yhden pakottamattoman virheen toisensa jälkeen.On vaikea sanoa, mitä kasvot hän näyttää Lontoossa span class Rafael Nadal Viime vuoden terveysongelmista entinen tenniskunta oli jälleen vaarallinen vuoden lopulla. 

Hän myös takavarikoi lomakkeen vuoden lopussa ja voitti kaksi turnausta.Hän puhuu “mestarillisesti paras kausi”, mutta se ei vain hävisi kaksi kilpailijat ylhäältä 10.

Jos haluat olla toisen kerran urallaan edetä Masters ryhmän täytyy lisätä toisen voitto.

lupaavia paitsi taistelun Djokovic Pariisin osoittaa, että mahdollisuus.

7 David Ferrer (Espanja)

esimerkiksi, A taistelija turnauksen Mestarien seitsemännen kerran.Tänä vuonna hän on voittanut viisi turnausta, mutta hän on vain kahdesti voitti kymmenen parhaan joukkoon. ” Kei Nišikori (Japani)

Tänä vuonna hän ei ole saavuttanut niin menestystä kuin viime vuonna, kun hän soitti US Open -finaalissa. Silti hän voitti kolme kappaletta. Hänen vaarallinen tyyli voidaan maksaa kenelle tahansa; viime vuoden sijoitettu Djokovic semifinaalissa. Ja ehkä Berdychilla on tasapaino 3-1.