Australian krikettikulttuurin tarkastelu jättää syyt epäilevästi

Toivottiin, että kieltojen vakavuus ajaa vihdoin viestin kotiin: Australian kriketti tarvitsi muutosta.Kriteeri Australia “ylimielinen” ja osittain syyllinen pallokorjaukseen, raportti löytää Lue lisää

Mutta ne Kieltoon otettiin perustellusti uusi iho, kun Simon Longstaffin kauan odotettu kulttuurikatselu. Hänen havainnoistaan, joista yksi oli Unibet live kannustin toimeenpanolle “uhraamaan itsensä suuremmaksi hyväksi”, on vaikeaa poistaa pari Cricket Australian puheenjohtajan David Peeverin yllättävästä lausunnosta, joka sanoi: “Vastaan ​​siitä, mitä tapahtui Etelä-Afrikka. ”

Suhteellisuus oli viime vuoden huhtikuun taisteluympäristö, kun Australian rikkomiseen johtanut trio kohtasi keskustelun.Mutta puheenjohtajan vastuulla oleva vastuu nyt herättää kysymyksen laajennuksella: jos Warner, Smith ja Cameron Bancroft maksavat niin arvokkaan hinnan toimistaan, mikä konkreettinen hinta on CA ja Peever, jotka ovat valmiita maksamaan myös?

Tässä yhteydessä Australian krikettien liitto on perustellusti korostanut pyrkimyksiään vähentää viime huhtikuussa asetettuja kieltoja. Koska Peever on hyväksynyt vastuun Kapkaupungin tapahtumista, ne ovat täysin oikeita tekemään niin, ja CA: n on pakko käsitellä sitä suoraan.

Se on hallitsevan elimen paha ongelma.Skeptisen yleisön paineessa toteuttaa konkreettisia muutoksia tohtori Longstaffin havaintojen perusteella, mikä tahansa päätös pitää kiinni kiellosta ilman vaadittavaa ja konkreettista johtamisvastuullisuutta haittaisi tarkat kaksoisstandardit, joita he syyttävät kulttuurikatselmuksessa. ylös ja saat viikoittaisen krikettisähköpostin.

Jos heidän toimeenpaneviensa selviytymisvinkki pysyy vahvana, toinen reitti olisi vähentää triolle asetettuja kieltoja, vaikka se merkitsisi huonoa alkuperäistä tuomiota. Mutta se vie erityisiä mielenterveysharjoituksia heti uudistaa “voitto lainkaan kustannuksilla” -asenne ja samanaikaisesti päätellä, että Smith ja Warner ansaitsevat varhaisen paluun.Australia on tietysti voittanut enemmän pelejä näillä kahdella puolella.

Vaikka hän on juuri suunnitellut omat uudelleenvalintansa Unibet app puheenjohtajana ennennäkemättömälle toiselle kaudelle, maanantai-tapahtumille ja siitä seuraavaan kysymykseen Warnerin palauttamisesta Smith ja Bancroft, heittivät syvemmän varjon siitä, kuinka kestävä Peeverin asema on. Muiden julkisten honokojen, James Sutherlandin ja Pat Howardin ilmeisesti vapaaehtoisten lähtöjen jälkeen Peeveristä tulee nopeasti Cricket Australian tunnetun kulttuurin ihmisen symboli.Jos hän antaisi tämän – ja hänellä voi olla jo – se polttaa käsityksen siitä, että tämä kulttuuriraportti oli pelkästään ikkunoiden sidonta. niin usein taistelukenttä pelaajien hallinnon välillä viime vuosien aikana on tietoinen tästä. Itse termi, “kulttuuri”, voi helposti sulkea osanottajien silmät ja sydämet nopeammin kuin ylimääräinen kunto kylmänä yönä.Monet ovat kokeneet kulttuurin harhauttamisen erityistä tunnetta ennen kauden syvyyksiä, yleensä samalla kun se on tarkoituksenmukaista, mutta harhaanjohtavaa klubivirkailijaa yrittää mullistaa epäonnistuneen kulttuurin kautta inspiroidun aivoriihi-istunnon A2-teurastajan paperilla. > Tämän kulttuurikatselmuksen valtava kysymys on se, johtaako se konkreettisiin muutoksiin tai harjoittaa PR: tä. Sekä julkisella että krikettilaisyhteisöllä on syytä olla skeptisiä. Kulttuurimuutos on monimutkainen, ja oikaisupyrkimykset voivat helposti johtaa tyhjiin sanoihin ja aforismeihin.

Kielen vähentämisen yhdistäminen, kuten Longstaff ehdottaa, johtajan uhraaminen voi olla yksi tyylikäs ratkaisu.Se osoittaisi konkreettisesti ja symbolisesti CA: n sitoutumisen periaatteeseen ja osoittaa konkreettisesti tasolle, jota hallintoelin ei ole tähän mennessä nähnyt.