Jalkapalloilun huhut: Toby Alderweireld Manchester Unitediin

Manchester United toivoo allekirjoittavansa Shakhtar Donetskin keskikenttäpelaaja Fredin kahden viikon kuluessa, kun taas hänen maanmiehensä Willian voi liittyä häneen myöhemmin Chelseasta. Italialainen urheilu päivittäin Corriere dello Sport kertoo, että Liverpool yrittää allekirjoittaa Milanon maalivahti Gianluigi Donnarumma, kun punaiset ovat saaneet lauantain Mestarien liigan lopputurnauksen tärkeän liiketoiminnan, kun taas Chelsea-hyökkääjän Álvaro Moratan kuva ripustaa Juventus-urheilunjohtajalle Fabio Paratici Milanossa on eilen saanut kielen pyöriä. Morata kärsi ensimmäisestä kaudesta Premier-liigassa, ja se on myös yhdistetty siirtymiseen Milanoon.

Manchester City toivoo voivansa vierailla Leicester City -joukkueessa Riyad Mahreziin seuraavalla viikolla, mutta kaksi klubia eivät ole vielä sopineet maksusta.Kaupunki toivoi saavansa miehen 50 miljoonan punnan päähän £ 15m: n mitoitetulla tuijolla Patrick Robertsilla, jotka heittivät hyvään mittariin, mutta Leicester pidättivät 60 miljoonaa puntaa ja 21-vuotiaan, joka on viettänyt viimeisen kahden vuodenajan Celticin laina. Roberts sai viime vuoden aikana vahinkoa ja alkoi vain 12 peliä Celticille. Häntä viimeksi tarkkailtiin etsimässä hieman kaivettua, kun tuli selväksi, että hän ei saisi jäähyväistystä, kun se korvaa Motherwellin viime viikonloppuna Skotlannin Cupin finaalissa.

The Washington Post on paljastanut, että Wayne Rooney on amerikkalaisessa pääkaupungissa puhumassa kalkkua DC Unitedin kanssa.Rooney: n ei odoteta allekirjoittavan MLS-klubia tällä viikolla, mutta on valtioissa sellaisessa tiedonhankintatehtävässä, jonka tehtävänä on tarkistaa maan maku ja mahdollisesti lähteä lääkärin hoitoon.

Samaan aikaan Skotlannissa Rangersin johtaja Steven Gerrard oli toivonut allekirjoittavansa entisen Liverpoolin tiimikaverinsa Martin Skrtelin Fenerbahcesta 2,7 miljoonan punnan hintaan, mutta Slovakian puolustajan edustaja sanoo, että skotlantilainen klubi ei yksinkertaisesti voi varata sellaisia ​​palkkoja, joita hänen asiakkaansa saa turkkilaiselle klubi. ”Kun on vain pieni ero, voit löytää ratkaisun,” sanoi Karol Csonto. ”Tässä tapauksessa Turkin pelaajan palkka on neljä tai viisi kertaa suurempi kuin Rangersin tarjoama.Se tekee sen mahdottomaksi. ”Gerrard voi olla parempi onnea houkuttelemalla Liverpoolin nuoria Harry Wilsonia, Ryan Kentiä ja Ben Woodburnia Ibroxiin kausiluonteisilla lainoilla.