Liverpoolin Jürgen Klopp lupaa käsitellä Mamadou Sakhoa

Kirjoittaminen lauantaina klo 3.05, vain muutama tunti ennen kuin Liverpool voitti Hull City 5-1: n Anfieldissä, £ 19m: n puolustaja (oikealla) sanoi: ”Hyväksyn tilanteen, mutta en voi hyväksyä valhetta. Fanit ansaitsevat tietää totuuden. Nyt on kolme viikkoa, kun olen kunnossa pelaamaan pelejä. Lopetan kaikki kuntoutustyöt. He eivät halua minun pelaavan myös toisen joukkueen lol! Miksi en tiedä. ”

Sakhon myöhäisillan sosiaalisen median väsymyksellä voi olla vakavia seurauksia hänen Anfield-uraansa. Hullin tappion jälkeen Klopp sanoi: ”Minä tapasin tänä aamuna uutiset, että ehkä se olisi jotain, josta minun pitäisi tietää. Mutta ottelupäivänä olen täysin väärässä mielessä jotain tällaisesta.

”Tiedän, että jotain oli siinä, mitä en käytä [Snapchat], mutta se ei ole oikea hetki puhua siitä.On järkevää ajatella sitä ja antaa sitten oikea vastaus. Se ei ole myönteistä, sanoisin. Käsittelen tilannetta, kun mielestäni se on oikea hetki. En ole päättänyt, milloin oikea hetki on vielä, mutta se ei ole joulu. ”Mamadou Sakhon Liverpoolin tulevaisuus epäilee, kun hänet lähetetään kotiin Yhdysvaltain kiertueesta Lue lisää

Liverpoolin johtaja oli vihjannut ongelmalliseen suhteeseen Sakholla maanantaina, kun hän totesi, että vaikka 26-vuotias tunsi olonsa kykenevästi palaamaan achilles-vahinkoon, joka kärsi ennen kausi ”Se on, kuinka lähellä olen sitä mieltä, että hän on.”

Klopp lähetti Sakhon kotiin heinäkuussa Yhdysvaltojen esikausi-kiertueen jälkeen, kun hän on väsynyt käyttäytymisestään ja täsmällisyydestään.Entinen Pariisin Saint-Germainin kapteeni oli pakko jättää viime kauden Europa League -finaali, jonka Uefa on keskeyttänyt ottamaan rasvaa polttavan aineen, joka myöhemmin todettiin olevan vastoin organisaation huumausainepolitiikkaa.