Marián Čišovský: n julma diagnoosi. Aivot tuntevat kuinka keho kuolee

Pavel Horváth pääsi tallissa jälkeen lämpöpussi, josta poistetaan suosikki jalkapallokengät. Hän kaivoi kolmannen Pilsen-nimikkeen heidän kanssaan ja lopetti uransa heissä, haluavat pitää ne muistissa.

Mutta hän muutti suunnitelman.

Myös juhlavat, joka oli juuttunut juhlintaan ainoa jo pestä. Jalostamattomia jalka laittaa huutokaupata, mikä osaltaan vakavasti sairasta joukkuetoveri Marian Čišovského ja muille potilaille, joilla parantumaton sairaus ALS.

Nedvěd? Hän seisoo yli 66000

“Jos jalkojani nevydraží suurempaa määrää kuin Nedvědová, jokin on vialla”, vitsaili Pilsen legenda.Samalla Horváth menettää, todellinen määrä lahjoitus kuuluisan keskikenttäpelaaja Pavel Nedved on ylittänyt 66000 kruunua.

Jos haluat olla artifact Rychlikin Walcott Arsenal? Tai De Jongista Milanosta tai Portugalin Naniista Fenerbahceista? Ainutlaatuinen huutokauppa, joka vähitellen näkyä yli 100 paria saappaita, voit osallistua kautta verkkosivuilla www.spolek28.cz.

“Minun saappaat eivät päädy kehystetty seinälle. He voivat hiljaa palvella tossut, koska he ovat hyvin koulutettuja. Vain leikkaa ne korvaan “, hän virnisti Horváth joka istui vieressä mies, jonka numero 28 on tullut symboli paitsi tämän tapahtuman.

Marián Čišovský heikkenemässä. Hänet lyö julma sairaus nimeltä amyotrofinen lateraaliskleroosi, johon entinen pääministeri Stanislav Gross kuoli.Aluksi hän alkoi puristaa lihaksiaan, nyt hän ei enää hallitse ruumistaan. Hän ei päästä vaippaansa, kävelee hitaasti, äänensä naarmuuntuu. Itse asiassa ainoa, joka pysyy hengissä on aivot.

“Minusta en ole enää yksin. Se, että istun ja hymyn kanssasi, on paljon valtaa “, hän sanoo rehellisesti ja hieman hymyilee.

eri puolilta maailmaa kuulla: CISO, taistella!

tarjoilija ensimmäinen tilasi kahvia ja vielä vettä, “Mutta jäähdyttämätön, kiitos.” puoli tuntia on heikko, niin pyytää pientä voileivän.

Horvath nauraa kuin ennen, kun he asuivat yhdessä hytissä. Pilsen rakastui Slovakian puolustajaan ja nyt hänelle antaa tunnustusta.Otsikko antoi hänelle kesällä HORVÁTHOVÁ hyötyä hänelle suosiota seisten, numero 28 on edelleen roster ja joulukuun puoliväliin run huutokauppa otsikolla Kaivaa Čišu!

“Olen alun perin ajatellut, että olisi vain toimia Pilsenille, mutta nyt olen iloinen, että sillä on suurempi päällekkäisyys. On tärkeää, että tautia puhutaan enemmän. Se motivoi minua, että huutokauppa auttaa ihmisiä, jotka ovat yhtä sairaita kuin minä, “sanoo Čišovský. On arvioitu, että Tšekissä kärsii ALS taudista yli 600 ihmistä.

viimeinen ottelu pelataan päivään maaliskuuta 2014, kun hän oli vielä täynnä energiaa. Nyt istuu hotelli tuoli, ja kun hän haluaa juoda, jolla on lasin molemmissa käsissä.

vuorottelevat hänen tunnelmia, naurusta kyyneliin, usein hiljainen ja lepo.Hän ei edes sanonut ennen toimittajaa: “Jokainen lause minussa tekee erilaisen tunteen, enkä tiedä mistä tunnelani on.” , joka huutokaupataan.

Kun he kaatoivat vettä jo tiesivät…

porukka noin 28 yhdistys etsii nyt ottaa yhteyttä Turkin supertähti Arda Turan, joka kesä muutti Barcelonaan.Entinen jääkiekkoilija Jaroslav Spacky lupasi laittaa omaisuutensa Turanin jalkapallo-saappaiden taakse. “Sinulle, yritämme saavuttaa mahdottomia”, sanoo Horvath ja lemmikkieläinten zmoženého Čišovského hiukset.

“perhe ja läheiset ystävät auttavat minua tekemään minun päivät ovat olleet mukavampaa.Ja jokainen, joka on huutokauppaamalla osallistua, tulee osa perhettäni ja perheiden ihmisiä, jotka kamppailevat saman taudin “, sanoo Cisovský tunteet.

Kun viime kesänä lensi maailman hyväntekeväisyys haaste jäävesihaaste, jossa ihmiset olivat kaataa jäävettä auttaa potilaita, joilla ALS, Cysovsky jo epäillään. “Muistan, että pyysin jääkiekko kaveri Venca Pletka ja kaadoin matkustamossa”, hän alkaa Cisovský ja sitten pitkään silmänsä: “Kaksi kuukautta diagnoosin jälkeen on vahvistettu myös minuun.”

Sittemmin taistelee ” Ja haluan myös näyttää, työskennellä ja toivon fyysisen kunnon paranevan. “